En critical damage 40.000 yedim 72 üstü wizard vurdu Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Siz de yediğiniz en critical damageleri upload edip sitede gösterin headbang2ft9
Yediğim Critical Damageler
· 18 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Kardeş enteresan bişey var başlığı yediğim crit dmg lar diye açmışsın da orda sade 1 tane crit dmg var Very Happy
40..küsürü yedigin adam 80 lvl Mr. Green Mr. Green ii yemişsin bende 64 lvl de 80 lvl wariordan yedin 43k ama zerke basmışdı Mr. Green
pvp hiç yapmam ayda yılda bir o da belki lakin sawaş ve siyahları giymek benim işimdir bkz. topiclerime ve kestiklerime Cool
Ne diyelim Afiyet olsun Twisted Evil
DeepDarK o damageler bana göre critical Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ben yedigimi diilde attıgım demageleri koysam olurmu :):)
Güsel 😊 de critler nerde aslında doğru crit olsa ne olrdu km blir :))
ama wZz lerde zati crit yoqki kahvekeyfi
ama wZz lerde zati crit yoqki kahvekeyfi
G
GteGrenSemsiye
⭐ 19y
adamdaki zevke bak damage yiyince rahatlıo
ilk resimdeki 80 lwl extraokk
Critical damage yüksek damage anlamına gelmiyor ya sen öyle biliyorsun yada wizardın crit vuracağını bilmiyorsun ...
Ben bi tane attığımı koyıyım Very Happy
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
L
LoneLyWaLker
⭐ 19y
DeepDarK o damageler bana göre critical Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Criticalın manasını öğren xF
wizardın critical vurduğunu söyleyen biri mi var?Ayıptır yaw ne kadar zamandır oynuyorsunuz şu oyunu hâla öğrenemediniz.Büyünün critical'ı olmaz.Critical ancak fiziksel vuruşla olur.Str charların vurduğu crit'ler phy. balance'larına bağlı olmak kaydıyla hemen hemen 2'ye katlar.İnt charların (silah skiliyle) vurduğu crit'ler ise phy. atakları düşük olduğu için normal vuruşlarından ahım şahım bi fark olmayacak kadar değişir.Neticede Wizardlar CRITICAL vuramazlar Twisted Evil
Kardeş enteresan bişey var başlığı yediğim crit dmg lar diye açmışsın da orda sade 1 tane crit dmg var Very Happy
hehe onu bırakda cok guzel yemıssın Mr. Green Mr. Green
Ne diyelim Afiyet olsun Twisted Evil
Very Happy:D
ben 63 Lvde 77k damge yemiştim ama clericten %900 küsürlerde atckı var cok vuruor
Ben 112k yedim 74 bowdan Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap