- Resim Silinmiş.
kaç m eder sizce Babelde
critical 20 buyrun
· 18 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
NoMoreLove
⭐ 18y
Servera göre değişir. 🙄
BaBel 😊
J
JawBreaker
⭐ 18y
Babel,Silkroad Online'den kopmak üzere olan bir server,tam fiyat söyleyemiyorum,NPC iyidir. 😜 😆
I
infusserabLe
⭐ 18y
bu haliyle max 20m edebilir ama üzerinde oynama yaparsan
50-100m arasında özelliklere göre değişebilir....
B
BonezCrusher
⭐ 19y
babel sronun en iyi serveri bence 😄 100 ff wizz olsanda sun olsada kesemezsin medusa haha bırakmazlar 😄
22 sini görmüstüm bunun 😄 ama bencede pek ucuk bişey etmez babel oturmuş server yeni başlayan az serverda 😄 herkez 90+ 😄
B
Black Rain
⭐ 19y
Diğer özellikleri arttırmaya çalışırken düşecektir. 😆
PS: Nick yakıyor 😜
PS: Nick yakıyor 😜
😊
|
|SicknesS|
⭐ 17y
Babelde charım var, fiyatını söylim 7m ye satarsan öp başına koy 🙏 crt 20 bulması kolay o serverde +5 fb +7 leri 30~50m civarinda gidiyor 👍
Güzel bence br nin dediği gibi kurcalamadan direk sat , diğer statları basarken c düşebilir ^^
S
Scooby-Doo!
⭐ 17y
genellikle daggerda crit bol oluyor =)
D
desTibaa `
⭐ 17y
babel eski server bisey etmez ^^
I
infusserabLe
⭐ 18y
Babelde charım var, fiyatını söylim 7m ye satarsan öp başına koy 🙏 crt 20 bulması kolay o serverde +5 fb +7 leri 30~50m civarinda gidiyor 👍
Ben kendi sw'ım çapında konuşmuştum öle ise bilemem 🎭
Babelde isin zor
crit normâl böyle silahları npc ye veriyorum ben
M
Mr_Poseidon
⭐ 19y
o phy atak ile oynanmaz phy ile oynamaya kalkarsanda cri düşecek çok büyük ihtimalle o yüzden pek para edecegini sanmıyorum
o critic o silah icin az bile %76 lik oran ii swordlarda critic 12 es deger yani hemen hemen 6 vurustaan biri critic
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Critical 20 Dagger [ Hilton ] xP İnternetinizi %20 Hızlandırmakmı İstiyorsunuz Buyrun. ★FELİCİSKO HOMEKO★ 07Nisan Cumartesi Beta 20:00 Online ▓▓▌ 14 Nisan Offical 20:00▓Kc Ödülleri Mevcut Matias2 1-105 Farm Yapısıyla 20 Eylül Cuma 20:00 'Da Açılıyor... - KAYITLAR VE PACKLAR AKTİF ! RagnarosWAR - v22XX - 5 Ekim Cuma 20:00 (ödüllü) BETA - 19 Ekim Cuma 20:00 OFFİCAL