Icerige atla
Extraloob

Critical 20 Dagger [ Hilton ] xP

· 24 Yanıt · 8.3K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Dagger Bu sabah arkadaşıma düştü sağolsun direk bana verdi..

Critical 20 Dagger 😱

2uygdo6.jpg
e8nwxh.jpg

Buna +7 , Full Blue bastımmı PvP Krallığımı İlan ederim ^^

Buda üstünde Çalışmaya devam ettiğim Chest'im ( +6 )

b965jd.jpg

GAIA ^^

Dosyalar (3)
24 Yanıt
I
Infinity ⭐ 18y
😱 ohannes !
S
Sniker ⭐ 19y
85 chest e neden +6 gibi bi fantezi yaptın ki ona harcıyacağın paraya 90 chest al veya düşürmeye çalış derim 🙄
Bu arada dagger süper.Bi arkadaşımda crit 24 var.herif gelene gidene tek atıyor prick ile xD
H
HnTRue ⭐ 18y
wooow Crit 20 :/
L
Leet1 OP ⭐ 19y
85 chest e neden +6 gibi bi fantezi yaptın ki ona harcıyacağın paraya 90 chest al veya düşürmeye çalış derim 🙄
Bu arada dagger süper.Bi arkadaşımda crit 24 var.herif gelene gidene tek atıyor prick ile xD

Dün yine shaitan kestim düşmüyor chest hep yanık şeyler düşüyor Uniqlerde drop bakımından pek şansım yok ^^

Ayrıca +6 ya bişey harcamadım direk +6 oldu tekde 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Benımde 35'Lik Crit 20 Vardı xD
C
Cryolite ⭐ 19y

90 chestlerin fiyatı 1b'ye yakın ve shaitandan chesti bırak, invalid olmayan item düşürmek imkansız xD
S
Sniker ⭐ 19y

90 chestlerin fiyatı 1b'ye yakın ve shaitandan chesti bırak, invalid olmayan item düşürmek imkansız xD

Zaten shaitan dan düşmez onlar, elitelerden düşüyor onlardan düşmesi de zor bir ihtimal olsa da herkes shaitana yöneldiği için eliteleri daha rahat avlayabiliyosunuz.Yani para kasma yollarından biri de 90 chest yöntemi xD Ayrıca 89 necklace de düşebilir onların fiyatları da öyledir orlarda ne de olsa yeni server^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tospasın sen hacım biliyorsun di mi ama dur az kaldı haftaiçi pc geliyor sonrasında ben oyundayım ^^

o nasıl bir itemdir +5 bastır sbota ardından immo astro al çak +7yi tuttumu olay biter !
S
Seppuku ⭐ 18y
Ohannes 😱 😄
B
Band'Eros ⭐ 17y
OMG :S
C
cLonny ⭐ 18y
güzel dagger , skillerde max 😊 yanlız Prick'i de maxla ^^ inş. dagger'ı +7 yapıp dağıtırsın ortalığı 😁
L

Zaten shaitan dan düşmez onlar, elitelerden düşüyor onlardan düşmesi de zor bir ihtimal olsa da herkes shaitana yöneldiği için eliteleri daha rahat avlayabiliyosunuz.Yani para kasma yollarından biri de 90 chest yöntemi xD Ayrıca 89 necklace de düşebilir onların fiyatları da öyledir orlarda ne de olsa yeni server^^

90 ve 89 itemler elitelerden deil shaitandan çıkıyor..

İtem harika en yakın zamanda +7 fb yapman dileğiyle.. 😆
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Ne kadar % 10 luk stone alacak alsamda korkuyorum crit düşer blue basarken diye..ama böylede kullanılmaz mecbur bascam

'' Criti düşünen PvP King olamaz '' Respect

😆
A
tospasın sen hacım biliyorsun di mi ama dur az kaldı haftaiçi pc geliyor sonrasında ben oyundayım ^^

o nasıl bir itemdir +5 bastır sbota ardından immo astro al çak +7yi tuttumu olay biter !

Okan abi işi çözdü zaten xD
C
ChiqiLeta ⭐ 18y
daggerla çok can yakarsın he
M
Meddah ⭐ 18y
Güzelmiş dagger hayırlı ola..
Çektiğin sslerde en üstte numaralar var onlar nedir uzun zamandır merak ediyorum da..
B
Bloodia ⭐ 18y

Katılıyorum 🍺

Bu arada Dagger hayırlı olsun güzel damageler seni bekliyo 🤤
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Güzelmiş dagger hayırlı ola..
Çektiğin sslerde en üstte numaralar var onlar nedir uzun zamandır merak ediyorum da..

Fps oranını gösteriyor o sayı yani ekranın saniyede yenilenme sayısı..

Fraps programını açınca otomatik geliyor..
C
carwen ⭐ 18y
Cihan bana gold versene biraz. 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: