Icerige atla
Extraloob

yarkana doladım.com^^

· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme
Z
Zardock OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

xtollgax e tesekkurler
18 Yanıt
B
BøBa ⭐ 19y
tebrikler :))
T
TanerUNER ⭐ 19y
hehe ^^ eyw fatih Wink İtemini benden almayı unutma ha Very Happy sonra hırqıs diye adımız cıkmasın bu arada +2 calmıstım ya Very Happy lord undan +3 e bastım Razz euhaueh
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
helelin var be:D forever bowman hacu:D
P
Pennywise ⭐ 19y
yeni serverda çok fena dolayacaz yarkana valla Twisted Evil Mr. Green
B
tebrikler
B
baris1992 ⭐ 19y
Tebrikler
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tebrikler hacım dolamışsın yarky e Razz
R
Ray_jovan ⭐ 19y
tbrkler ins 10 günsora bende koymaya başlıycam ssleri Very Happy
Z
Zardock OP ⭐ 19y
saolun beyler
@tolga ne ıtemı ya bosver Mr. Green zaten cantada 2 slot bos yer vardı oda sun falan duser dıye ayırmıstım xD maymun öldu böle oldu
T
Torquel ⭐ 19y
bide dual imblue anladigim kadariyla.Satsan bunu 860 ytleye gider behh.Tabi ustune bagli.
N
Narqotic ⭐ 19y
TbrkLer... !
X
XEM ⭐ 19y
tebrikler extraokk
O

hehe ^^ eyw fatih Wink İtemini benden almayı unutma ha Very Happy sonra hırqıs diye adımız cıkmasın bu arada +2 calmıstım ya Very Happy lord undan +3 e bastım Razz euhaueh

kırkız Very Happy
_
_TS_CluB_ ⭐ 19y
Püffffff Nedir Bu Bow Charların Elinden Cektigimiz Butün uniqe leri Artık Bow Charlar Kesiyiyor Önceden İntci vardı Artık Oda Yalan Oldu........... AMA GENEDE TEBRİKLER........... Blade uniq lerde Yalan CHAR Ama PvP lerde adımız var OLSUN....... extraokk
Z
Zardock OP ⭐ 19y
str bow rulezz varmı bowman gibisi kasarken hp pot hıc gıtmıyo, uniquelerde zaten bowman varken dıgerlerı yalan oluyo Mr. Green Mr. Green
ha bu arada bu charda çift imbue var gecen sun +5 blader geldı pot savası oldu resmen cold + yenı skıllerle archer yenılmez oldu bence tabıkı itemlere baglı hersey ama esıt sartlarda bowun ustune tanımam
G
bowman ya da nuker olmayan biri lord kessede görsek çok baba çarlarda varmış desek Cool
W
whiteleo ⭐ 19y
Her yerden bu adamın başı çıkıyor. Küfüre bak sen Embarassed

Senden önce ben kesicem lordu by Tolga Mr. Green

Fatih tebrikler Surprised Very Happy extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: