Icerige atla
Extraloob

yardımcı olursanız sevinirim

· 7 Yanıt · 1.2K görüntüleme
Q
qwerty686 OP ⭐ 19y
kolay gelsin herkese belki yanlış yere actım ama konuyu bilemedim nereye acacağımı

ben gecenlerde masaüstü pc için avermedia galaxy 6 digital harici tv kartı aldım mecburen kablolu tv kanalları seyrediyorum 30 kanal benim yapmak istediğim canak anten alıp daha fazla kanal seyretmek bu konuda hiç bir bilgim yok elimde sadece masa üstü pc ve tv kartı var bu karttan daha fazla verim alabilmem için neler alıp neler yapmalıyım iş sadece canak anten almaylamı bitiyo yoksa daha farklı tertibat mı almam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim iyi calışmalar
7 Yanıt
S
Çanak anten olarak farklı kart almak gerekiyor diye biliyorum. Senin kartta oluyorsa sorun olmaz. Alacaksın çanak anteni yükleyeceksin prgoramını kanalların zevkine varacaksın ücretsiz lig tv mesela 😉 Geçen ay arkadaşıma kurmuştuk.
Q
qwerty686 OP ⭐ 19y
peki sence tv kartıyla sorunsuz daha fazla kanalı netür bir anten bağlarsam cözebilirim şu an kablolu tv bağlı ama cok az kanal cekiyo ben daha fazla istiyorum anten ceşitleri normalmi canakmı nasıl olmalı
S
Tabiki çanak olması lazım ama kartının uyumlu olması lazım. Kuracaksın çanağı ister Türksat,ister Hotbird yada çift çanak takıp her ikisinide izleyeceksin 😉
Q
qwerty686 OP ⭐ 19y
anladım ilk önce kartın bi uyumlumu değilmi ona bakayım ondan sonra bi güzellik yapayım ilgilendiğin için sağolasın kolay gelsin
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Tabiki çanak olması lazım ama kartının uyumlu olması lazım. Kuracaksın çanağı ister Türksat,ister Hotbird yada çift çanak takıp her ikisinide izleyeceksin ;)

Fatih seni yönetime almak için gereken teklifi yapacağım.Herşeye yetişiyorsun.Aynı ben 😜 Teşekkürler ilgin için.
S
Tabiki çanak olması lazım ama kartının uyumlu olması lazım. Kuracaksın çanağı ister Türksat,ister Hotbird yada çift çanak takıp her ikisinide izleyeceksin ;)

Fatih seni yönetime almak için gereken teklifi yapacağım.Herşeye yetişiyorsun.Aynı ben 😜 Teşekkürler ilgin için.

Yardımım dokunuyorsa ne mutlu bana. Canımsın 😘

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: