Icerige atla
Extraloob

Yardım edebilirmisiniz?

· 9 Yanıt · 1.6K görüntüleme
W
Warden_ OP ⭐ 17y
Aşağıdaki resimde gördüğünüz gbi slotlar kilitlendi ve hiç bir şekilde ayarlara giremiyorum bunu nasıl çözeceğim hakkında bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim...

9 Yanıt
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Probleminizi tam olarak anlayamadım. Slotlar derken?
W
Warden_ OP ⭐ 17y
Yanda extra olarak skill koyduğun yer karakter penceresinin altında olan 2 skillbar ım iç içe geçmiş durumda var hareket ettirilmiyor ayarlarada giremiorum
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Yanda extra olarak skill koyduğun yer karakter penceresinin altında olan 2 skillbar ım iç içe geçmiş durumda var hareket ettirilmiyor ayarlarada giremiorum

Bu sorunu yaşayan bir arkadaşım çözüm bulamayıp oyunu tekrar kurmuştu.Bunun çözümünün ne olduğunu malesef bizde bilemiyoruz. 😳
W
Warden_ OP ⭐ 17y
Bu sorunu yaşayan bir arkadaşım çözüm bulamayıp oyunu tekrar kurmuştu.Bunun çözümünün ne olduğunu malesef bizde bilemiyoruz. 😳

2 kez sildim tekrar yükledim defaulta dönmüo lanet olsun kaldı böyle 😊
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

2 kez sildim tekrar yükledim defaulta dönmüo lanet olsun kaldı böyle :)

Bak oyunun ekran çözünürlükleriyle oyna.Yerleri değişiyor.Belki bu şekilde çözebilirsiniz. 😁 Fikir yürüttüm 😜
W
Warden_ OP ⭐ 17y

2 kez sildim tekrar yükledim defaulta dönmüo lanet olsun kaldı böyle :)

Bak oyunun ekran çözünürlükleriyle oyna.Yerleri değişiyor.Belki bu şekilde çözebilirsiniz. 😁 Fikir yürüttüm :P

denedim onuda dün akşam ama lanet olası her zaman değişen şey bu sefer orda kaldı 😊
W
Warden_ OP ⭐ 17y
tmmdır 3. kez silmemde düzeldi sonunda 😄
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
tmmdır 3. kez silmemde düzeldi sonunda :D

Tebrikler. 😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: