Icerige atla
Extraloob

Yardım Edebilirmisiniz

· 9 Yanıt · 1.3K görüntüleme
M
Mc Enjoy B OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Bilgisayarımı Okuldan Gelince Hemen Açıyorum Ve 10 Dakika Bilgisayarımda Oyalanırken Pat Bilgisayar Kendini Kapatıyor Bir Kere Daha Deniyor 2 Saniye Sonra Yine Kapatıyor.

NOT: Bu Olay Bilgisayarıma Virüs Bulaşmadan Önce Hiç Olmamıştı Bende Format Attım Ve WİNDOWS C: ye Yüklü İdi Ama Bilgisayar WİNDOWS u D: ye Yükledi Ve C: deki Dosyalar Hala Bilgisayarımda Mevcut Ve Sİlmeye Çalışıyorum Bana Şu Hatayı Veriyor.

http://img374.imageshack.us/my.php?image=addg3.jpg

Lütfen Yardım Edin O Pc Adlı Klasörü Silmem Lazım
9 Yanıt
M
Windows kur ekranında hem C: hem D: sürücünü sil ve tekrar D: ve C: sürücüsü oluştur.

C: sürücüne biçimlendirme yap ve windowsu kurmaya başla.
Daha sonra D: sürücün için aynı işlemi yap ve biçimlendirme tamamlandığı anda restat düğmesine bas..
M
mertcangs ⭐ 18y
Arkadaşlar Bilgisayarımı Okuldan Gelince Hemen Açıyorum Ve 10 Dakika Bilgisayarımda Oyalanırken Pat Bilgisayar Kendini Kapatıyor Bir Kere Daha Deniyor 2 Saniye Sonra Yine Kapatıyor.

NOT: Bu Olay Bilgisayarıma Virüs Bulaşmadan Önce Hiç Olmamıştı Bende Format Attım Ve WİNDOWS C: ye Yüklü İdi Ama Bilgisayar WİNDOWS u D: ye Yükledi Ve C: deki Dosyalar Hala Bilgisayarımda Mevcut Ve Sİlmeye Çalışıyorum Bana Şu Hatayı Veriyor.

http://img374.imageshack.us/my.php?image=addg3.jpg

Lütfen Yardım Edin O Pc Adlı Klasörü Silmem Lazım

o zaman yerel disk d yi biçimlendir formatlanmış olur daha sonra windows cdsi ile c sürücüsüne windows kur
tahminimce sen yerel disk c yerine d ye atmışsın formatı ve böle bişi olmuş 👍
M
Mc Enjoy B OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Benim İsteğimde C: ye Format Atmak Ama Atarken İki Seçenek Yok Yani Sadece D: ye Format Atabiliyor 😞 Size Fotoğrafınıda Gösterebilirim.
M
Arkadaşlar Benim İsteğimde C: ye Format Atmak Ama Atarken İki Seçenek Yok Yani Sadece D: ye Format Atabiliyor 😞 Size Fotoğrafınıda Gösterebilirim.

Bende diyorumki ntdrl gibi yani Ntfs bölümü silinmiş ve harddiskin bir bölümü iptal olmuş virüs yüzünden.
Komple C: D: bulduğun bölümü sil fdiskvari birşey yap.
Tekrar C: D: sürücülerini ham olarak oluştur ve biçimlendir.

Lowlevel format atamıyorsan tek çözümdür..

Günümüz virüsleri partition silmekle meşhurdur..
M
Mc Enjoy B OP ⭐ 19y
Sana Çok Teşekkür Ederim Yardımlarından Ötürü Ancak Ben C: D: yi Silip En Baştan Nasıl Kuracağımı Bilmiyorum 😞
M
viewtopic.php?f=207&t=30337
Jasonun resimli anlatımında bir kare:
- Resim Silinmiş.

Bölüm silme yani D tuşu..
M
Mc Enjoy B OP ⭐ 19y
Sana Sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum...
S
Sp00Ky ⭐ 19y
Bnce de sn dediklerini gibi c ve d yi tatamn format la eğer hala devam ederse donanımsaldır 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: