Icerige atla
Extraloob

yardım bow hakkında

· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme
L
LoTuSs_KsK_ OP ⭐ 17y
91 lv bow carım var fire 100 cold 100 bow 100 düşünüyorum

bunu dışında söle yapsan daha kıyak daha saaglam her konuda olur diyen varmı pvpde flaan

help=:
12 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
en kıyak pacheon 100 fire 100 cold 100 olur ben öyle char kasıyorum 😎
L
LoTuSs_KsK_ OP ⭐ 17y
aynenen düşünüyom saol
S
en kıyak pacheon 100 fire 100 cold 100 olur ben öyle char kasıyorum 8)

+9999

Umutçuğum Cold'tan şaşma. Çift imbue + walları aç Light birşeye yaramaz 😄 Zaten setin garment olacak. Parry ratio açığını garmentten ve Dodging blue basarak kapatırsın 😉
L
LoTuSs_KsK_ OP ⭐ 17y
ty:) löl
A
Ben Light taraftarıyım ama cold da düşünülebilir. ^^
_
_wanted_ ⭐ 18y
100 Cold-100 Light. 100 Weapon
K
Kobe ⭐ 19y
100 Cold-100 Light. 100 Weapon

👍
J
Josephine ⭐ 17y
Bende bu konuda kararsızın Bowmanda fire imbue olarak şart ama cold mu light mı ?
S
bence light-fire-bow en kıyak bole en yüksek vuruşu vurabilirsin hemde pvpde çabucak yatırrırsın.cold sadece yavaşlatmak ve dondurmak için str isen bişe olmaz ztn.
C
Ama bence pwp içinde charı kasıyorsan Bow 100 Fire 100 ve en önemlisi pwp için Force 100 ebn bunu denedim karşımdaki charı yerden kaldırmadım çok sıkıldın At bir 90 skilli Division bak bakııyım de oluyo her türlü pwp yaparsın
B
BaZinGa ⭐ 18y
ben de bowman kasıyorum fira-force-pacheon gidiyorum. hem force da cok fazla skıll acmak gerekmedıgı ıcın sp yonunden avantajlı oluyor. light kapalı oldugu ıcın char hantal kalıyor ama artık speed druglarla ıdare edıyorum. kasarken force pek işe yaramıyor ama pvp de harikalar yaratıyor :D:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: