Icerige atla
Extraloob

yardım

· 9 Yanıt · 1.4K görüntüleme
G
GuveNn OP ⭐ 18y
bana ait olan çarımı oyuna 2 ay ara verdikten sonra şifresini unutmuş bulundum bunun üstüne şifre değiştirmeye çalışırken e mail adresini de unutmuş olduğumu farkettim ve bu olayın üstünden yaklaşık 4-5 aydır hesabıma ulaşamıyorum hesap hakkında bildiğim şeyler sadece id gizli cevabı ve çara yaklaşık 6 aydır girilmediği bu durumda iken joymaxa mail çeksem bana yardımcı olurlarmı çok düşük bir ümit ama
9 Yanıt
M
Milano ⭐ 18y
şansını dene ama sana hangi yolla ulaşacaklar e-mail'inin şifresini de unutmuşsun.
G
GuveNn OP ⭐ 18y
yani hiç bir şekilde hak iddia edemiyeceğim :S
B
BaSoryong ⭐ 18y
Sansını Dene ama sanmıyorum ...
M
muxrib ⭐ 18y
`Malesef joymaxin suana kadar yasamis oldugu hesap calinma tecrubelerinden dolayi boyle birseyin gerceklesemeyecegi` cevabini alacaksin.. Benzer bir olay benimde basima gelmisti ancak boyle bir cevap aldim. Malesef yeni hesap acarak oyuna baslaman senin icin daha iyi olur derim ben..

Kolay gelsin
B
berder ⭐ 17y
aynen bnde su an msn imi ve sifremi unuttum ve yüzlerce kere sifre deistirdiim icin bulamıorm ama gizli soruu hatırlıorm hic mi sans yok:)
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Üzgünüm hiçbirşey yapamaz Joymax. 🙄
B
berder ⭐ 17y
bana sadece msn adresimi verse deistireceim sifremi de yok.D bu arada itemlere baktıımız site neydi 😄 onuda unuttum bakaım belki hacklenmisimdir
B
berder ⭐ 17y
o kadar silk aldım haram zehir zıkkım olsn joymax a:P

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: