Sadece göstermek istedim 😎 ❗ ❗
- Resim Silinmiş.
Yaptığım Stafflardan 1 tanesi ^^ Pluto..
· 24 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
güzel staff mag%80 tutturmak cok zor gercekten tebrikler
güzel staff mag%80 tutturmak cok zor gercekten tebrikler
eyw + reinf+80 ^^
yawrum benim heyt be , str'de bas ona , ondan sonra 4/4 ' lük bişey olacak ^^
Ps : Kesin reinforce veya mag attack düşecek 😁 😁
yawrum benim heyt be , str'de bas ona , ondan sonra 4/4 ' lük bişey olacak ^^
dur bakalım bu gece bi deneme yaptıcam +7 için başka stafa tutmazsa buna str dayarım ne olursa artık şşansımıza xD
PS: wizard vs giant pt xD
Maşallah maşallah 😁 Ahmet olsa çoktan hotana gidip karakoram entrance yazısının üzerinde olurdu 😆
Maşallah maşallah 😁 Ahmet olsa çoktan hotana gidip karakoram entrance yazısının üzerinde olurdu 😆
Ahmet o tam noob xD ama döndürüyor 70k sp var diodu 😄 kaçtamış warlock sormadımda
Ahmet o tam noob xD ama döndürüyor 70k sp var diodu 😄 kaçtamış warlock sormadımda
bana 76lvl'de dedi ama halen noob biraz 😜 bugün bana samet pt'de olmadan yatıyorum dedi 😁 😁 😁
bana 76lvl'de dedi ama halen noob biraz 😜 bugün bana samet pt'de olmadan yatıyorum dedi 😁 😁 😁
ahahaha 😆 😆 banada dedi aynı şeyi, dedim ben gitmiyorum kendm kascam o zmn ben hiç gitmeyeyim dedi yatarım dedi 🎅
L
LoveForLife
⭐ 18y
Güzel bi staff yapmışsın bende bunu yaptım kendime tek işi +7 basmak kaldı..
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
seninkide bi ayrı güzel ^^ iyi makine bende bi ara %100 mag denemesine çıkacağım^^
- Resim Silinmiş.
mag çok güzelde hit kötü yaw-.- onu resetleyebilirsen güzel olur ama riskli sana kalmış birşey ..
T
Think Twice
⭐ 18y
iyi alet 😄
iyi alet :D
thx dahada iyi olacak kısmetse^^
L
LoveForLife
⭐ 18y
seninkide bi ayrı güzel ^^ iyi makine bende bi ara %100 mag denemesine çıkacağım^^
inş. yaparsın 👍
L
LoveForLife
⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
mag çok güzelde hit kötü yaw-.- onu resetleyebilirsen güzel olur ama riskli sana kalmış birşey ..
Doğru sölüyosun hit çok kötü düzeltmesi riskli ama risk almazsan en iyisine ulaşamazsın.+ basma işini halledeyim onuda yapacam.
- Resim Silinmiş.
Doğru sölüyosun hit çok kötü düzeltmesi riskli ama risk almazsan en iyisine ulaşamazsın.+ basma işini halledeyim onuda yapacam.
bol şanslar o zaman:)
SENİ BİLİYORUM uniq falan kesmiştin hatırlıyorum bende plutodayım __MaSTeR___
O
Old School
⭐ 19y
Güzel güle güle kullan ne diyim artık 🎅
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap