X Xenas OP ⭐ 19y 18 yil once #1 Buda Benim Charım Umarım Beğenirsiniz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C Crumby_ ⭐ 19y 18 yil once #2 züper hepsi payşatığın için saol TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BY_MiCRo ⭐ 19y 18 yil once #3 canavarları haşat etmissin:D Laughing TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S StickControl ⭐ 19y 18 yil once #4 Shocked Shocked Shocked ya hacım 53 LvL de eline aldığın staff kaç lvl ... aynı staff lı bir tief bana 12 K çakmışdı ... FULL str im Rolling Eyes ama yakalasaydım tek atardım gibime gelio Mr. Green TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F ferosero_ ⭐ 19y 18 yil once #5 bişi sorcam lord sana % kaç exp werdi 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S StormHero ⭐ 19y 18 yil once #6 meteor indirdiğin resim süperr! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Marinero ⭐ 19y 18 yil once #7 güzel ssler TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil