1 defa soyuldum . Pc ye format attım hiç bir şey yüklemedim sadece silkroad... Fazla koymadı bana soyulmak Arkadaşlarım sağolsunlar tekrar topladım charımı eskisinden daha da iyi oldu ama charı topladıktan 1 gün sonra 2. defa soyulmak bana çok koydu ve artık bu oyunu oynamayacağım. Oynayanlara ALLAH kolaylık versin hepinize Kolay Gelsin... Ben bu şerefsizliği kimseye yapamam yapanlar Utansın.
Bana yardım eden herkese ImmOrTaLs guildine tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum... Hakkınızı hiç bir zaman ödeyemem...
Olması Gerekn Buydu 6 gün Sonra Pluto'nun ilklerinden birisi olan ShupaR karakteri artık olmayacaktır... Saygılarımla...
_cLaw_ tarafından charın deletesi kaldırılmıştır samet oyuna biraz ara verecektir...
ShupaR 86 LeveL Wizard in Pluto ->CHAR DELETE <-
· 29 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
silme yha 1şerefsiz için :/
silme yha 1şerefsiz için :/
eet deymez ya
en iyisini yapmışsın arkadaş bu oyun para tuzagı zaten bende bıraktım insanı eve kapıyı bu oyun
Sonra Silersin Şimdi Yeni Bi Char Aç Bunla Kas
en iyisini yapmışsın arkadaş bu oyun para tuzagı zaten bende bıraktım insanı eve kapıyı bu oyun
+1905 0yun yuzunden arkadasım kalmadı
Special thx to Flexiarkadasım sılme 75 ytl verem barı cebınde paran olsun he
Cok severim bole insanları.Bi adilik oldumu verdigi parayı emegi dusunmeden onuruyla basıp gitmek.Satarsan charın adıyla bi dwm olur ama bole olay biter.
Bide orda bi iki arkadas eve kapattı beni fln demis oyun.Arkadaslar gezin tozun sohbet edin,emin olun bu dandik oyundan iyidir.klavye cocugu olamyın.Sosyal olun,ilerde hasta olunca size JM bakmıycak
Bide orda bi iki arkadas eve kapattı beni fln demis oyun.Arkadaslar gezin tozun sohbet edin,emin olun bu dandik oyundan iyidir.klavye cocugu olamyın.Sosyal olun,ilerde hasta olunca size JM bakmıycak
silme bana wer 😄 şaka bı yana uzuldum :S
geçmiş olsun...
B
BlackLighT
⭐ 19y
yukardakiler doru sölüyor 🍿
arkadasım sılme 75 ytl verem barı cebınde paran olsun he
100ytl oldu char bosuna sılme al cebıne koy parayı ne dıon
B
BlackLighT
⭐ 19y
arkadasım sılme 75 ytl verem barı cebınde paran olsun he
100ytl oldu char bosuna sılme al cebıne koy parayı ne dıon
arkadaş satcak olsaydı satılık diye yazardı 😉
ya olsun 100 ytl cebınde dursa olmazmı .D ne guzel hıc olmamasından ii dir.
samet abi senindemi 😞 bizim unionda da cogu kişi soyuldu _Valikie_ Parafin ve diğerleri 😞
geçmiş olsun 😞
geçmiş olsun 😞
abi deymezz
T
TitusPullo
⭐ 19y
Vallahi tercihini yapmışsın. SEnin bileceğin bir iş. Ama üzüldüm charı bitirdiğine.
Şerefsizliğin biri bin para Kardeş SiLme Hatta Çarı Bi Daha Giyindir GrandName Varsa Üstüne İbretOlsun Yazdır.
Sonrada Şifre ID Hepsini Bi Güzel Deiştir
Sonrada Şifre ID Hepsini Bi Güzel Deiştir
Neden Soyuldugunu Biliomusun
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap