Icerige atla
Extraloob

Yan skill hakkında soru

· 9 Yanıt · 1.8K görüntüleme
E
eskyline OP ⭐ 15y
Merhabalar benim bir sorum olucaktı ben warlock karakterime cleric yan skill açıcam fakat bu yan skill konusu hakkında pek bir bilgim yok o yüzden ne zaman yan skill açmalıyım bunun bir level sınırı varmıdır? Şimdiden teşekkür ederim
9 Yanıt
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Merhabalar benim bir sorum olucaktı ben warlock karakterime cleric yan skill açıcam fakat bu yan skill konusu hakkında pek bir bilgim yok o yüzden ne zaman yan skill açmalıyım bunun bir level sınırı varmıdır? Şimdiden teşekkür ederim

Cleric olmak bir özelliktir zaten her partyde yer bulabilirsiniz.
H
hanry006 ⭐ 16y

Clerıc acıcaksan 40 lwl dekı recoveryden sonrası hep işine yarayacaktır. Ayrıca Bless sayesınde tek basınada kasmanda yarar saglar. Pt ise aranan sahış olursun. Clerıc acmanı onerırım. Sp sorunun yoksa 1 lwl de hem warlock hem clerıc olarak devam et.
E
eskyline OP ⭐ 15y
Evet bunu biliyorum o yüzden cleric seçiyorum ama şu var ki bunun bir level sınırı varmıdır yani şu levelde açman iyi olur gibi
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Evet bunu biliyorum o yüzden cleric seçiyorum ama şu var ki bunun bir level sınırı varmıdır yani şu levelde açman iyi olur gibi

40 Lvle kadar sağlam bir partye gir sp kas benim düşüncem budur.Daha sonra skilleri uplaman daha mantıklı.
E
eskyline OP ⭐ 15y
Herkese tek tek çok teşekkür ederim şuan 18 levelim 412 sp var beklemelimiyim sizce?
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Herkese tek tek çok teşekkür ederim şuan 18 levelim 412 sp var beklemelimiyim sizce?

Elbette.
H
hanry006 ⭐ 16y

Kesinlikle beklemelisin Sp yetiştiremıyeceksın Büyük İhtimal 🤔
E
eskyline OP ⭐ 15y

Kesinlikle beklemelisin Sp yetiştiremıyeceksın Büyük İhtimal 🤔

anladım o zaman dediğiniz gibi yapıcam sin:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: