Icerige atla
Extraloob

Yakında gelecek kale savasları icin egitilebilen monsterlar!

· 20 Yanıt · 2.5K görüntüleme
H
HosenberG OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş. [URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=509&i=fwnpc511av0px1.jpg][IMG] Bizim Kestigimiz Monsterlere Benzesede Bunlar Bize Yardim edeceklermis!(kale savaslarinda) Ama daha kale savasi pagesine cok var diye düsünüyorum!!! extraokk" alt="" loading="lazy">
20 Yanıt
T
Torquel ⭐ 19y
Uff hacım bu ne Shocked .Gell kucu die mi cagiricaz ne ?O usttekiler uniqe degilmi yaa
E
Excrea ⭐ 19y
bi bunlar eksikti zaten Very Happy
H
HosenberG OP ⭐ 19y

Uff hacım bu ne Shocked .Gell kucu die mi cagiricaz ne ?O usttekiler uniqe degilmi yaa

vallaha kucu kucu mu diyecen pisi pisimi diyecen ama daha cok var bunlarin gelmesine canavarlarin hepsi bizim kestigimiz canavarlarin süslemesi kapilari falan yikarken yardim edeceklermis bize diye biliyorum ama buna daha coooooooook uzun süre var gibi geliyo kahvekeyfi
B
buff ⭐ 19y
Jangan Cave deki uniqueler değil mi?Hatta 2 sini resimde görmüştüm.Silkroad üreticiliğini kaybediyo :?!!! Uniqueler hiç kale savaşında kullanılır mı :?!!!
H
HosenberG OP ⭐ 19y

Jangan Cave deki uniqueler değil mi?Hatta 2 sini videoda görmüştüm.Silkroad üreticiliğini kaybediyo :?!!! Uniqueler hiç kale savaşında kullanılır mı :?!!!

bunlar uniq deil sadece savas icin yapilmis die biliyorum extraokk
B
buff ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

Ss bölümünde gördüğüm uniqueler.Sadece renklerini değiştirmişler. Wink
H
HosenberG OP ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

Ss bölümünde gördüğüm uniqueler.Sadece renklerini değiştirmişler. Wink

ewt sadece renkleri deistirmisler zaten yaraticilik öldü bu kale savaslarida VI legendde gelecekmis sanirim ama ne diyelim güsel bisey olur ins extrabeer extraokk
P
Police ⭐ 19y
iyice cılkını çıkardılar oyunun yaww
P
Police ⭐ 19y
bu kadar fazla uniq olurmu yaw?
G
Ghost Spy ⭐ 19y
güzel ama bence popcorn
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
bencede güzel iyi olurkar gelmeleri
L
knight a benzettiler iyice valla Rolling Eyes Rolling Eyes
T
Torquel ⭐ 19y

Knighta bi unique var benim bildigim oda atilla. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Abi bu adam unique stun koymusssss.Oluyomuydu ole.kılıclada devirek bare
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kale sawaşı bence acilen gelmesi lazım joymax in en büyük ve son kozu bu diye düşünüyorum daha ötesini şu an için hayal edemiyorlar Rolling Eyes
L

Knighta bi unique var benim bildigim oda atilla. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Abi bu adam unique stun koymusssss.Oluyomuydu ole.kılıclada devirek bare

dediğinden pek bişey anmadım ama benim demek istediğim kale savaşları knight ta da vardı. bildiğim kadarıyla. extraokk
S
SURGEON ⭐ 19y

kale sawaşı bence acilen gelmesi lazım joymax in en büyük ve son kozu bu diye düşünüyorum daha ötesini şu an için hayal edemiyorlar Rolling Eyes

katılıyorum hatta şöyle birşeyde yapabilirler. guild warlarda her iki guildide ayrı ayrı ama benzer cave'e soksalar ve ordaki yaretıkları kim önce keserse kazansa gibi
T
Torquel ⭐ 19y

dediğinden pek bişey anmadım ama benim demek istediğim kale savaşları knight ta da vardı. bildiğim kadarıyla. extraokk

Valla bende anlamıdm.Knighta 2 bisey biliozya hava tim die soledim headbang2ft9
I
ilker98 ⭐ 19y
Bu canawarları kascaz heralde öle armut düş azıma olmaz..Ve güselde olur...Süper paylaşım teşekkürler headbang2ft9
R
Ray_jovan ⭐ 19y
kos koca tiger 'ı da yaptılar ya 99 lv ne diyim artık hll olsun benim 40 k vurdugum tiger de bana vucam 40 k ( alcak rambo bana 40 vurdugunu unutmadım al sana) ve hüzün son raay_jovan yerde Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: