Icerige atla
Extraloob

Yaa Arkadaşlar Bilmiyorum Yerimi Ama Bi sorunum war

· 17 Yanıt · 2.3K görüntüleme
P
PeliN OP ⭐ 19y
Kişisel İletime Arkadaş Şunu kopyalamamı istedi
ñ¯a_Á¯aÿ±m¯aÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇᯱÇá§±Çár×ÁÇá+ÑÇ á£áÇá 

ve Ardından Msn im Bi daha acılmaz Olduuuu Acaba nasıl düzeltebiliriiim ??

Lütfen Yardım Edin Sad

Hata Kodu
80004005

Lütfen Yardım Edin Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
17 Yanıt
T
TheOne ⭐ 19y
yeri burası değil :?!!!
P
PeliN OP ⭐ 19y
okk kusura bakmayııın ama msn i acamıyorum yaa bilgisi olan yardım edebilirmii ?
o msjı iletine koyunca msn direk kapanır we bir daha açılması imkansız hale gelir...
P
PeliN OP ⭐ 19y
peki imkansız mı ?
N
Nervous_ ⭐ 19y
degil 1 dk
N
Nebula ⭐ 19y
Hata kodu 80004005 i çözmek için bi takım konular görmüştüm.Biraz araştırma ile msn i kurtarabilirsin.
N
Nervous_ ⭐ 19y
C:\Documents and Settings\Makine İsmi\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts
Klasörüne ulaşın. [Böyle bir klasör yoksa, gizli dosyaları gösterin.]
İçinde bulunan, ( Desktop.txt ( Yapılandırma ayarları ) ) 'nı sildiğiniz an sorun giderilecektir. Sorun hâla devam ediyorsa içerisindeki tüm dosyaların silinmesi gerekmektedir. Saygılarımla
X
Xanthos ⭐ 19y
PeIin,bunu sana yapana hala arkadaşım diyebiliyorsan gerçekten çok temiz bir kalbin var demektir.

Aynı olay benim başıma gelse,o şahsiyetsiz şahsiyeti 1 kaşık suda boğarım. Evil or Very Mad
P
PeliN OP ⭐ 19y

C:\Documents and Settings\Makine İsmi\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts
İçinde bulunan, ( Desktop.txt ( Yapılandırma ayarları ) ) 'nı sildiğiniz an sorun giderilecektir. Sorun hâla devam ediyorsa içerisindeki tüm dosyaların silinmesi gerekmektedir. Saygılarımla

Çok SaoLL Wink Wink Wink
P
PeliN OP ⭐ 19y
bu siteye takılmıyooo
P
PeliN OP ⭐ 19y

Tekrar Çok Çok Çok SaoLLL Sayende Becerdim
L
LosCules ⭐ 19y
saolun arkadaşlar bölelikle çou kişinin adresini kapattırcam ama sonra çözümü sölerim Twisted Evil
P
Presence ⭐ 19y
bende açamıodum neden olmuştu bilmiorum ama msni tekrar yükleyince açıldı

g. olsun
D
Direc-T ⭐ 18y
xD Komedi
R
RiqueLme ⭐ 19y
format at gitsin nie cabalıon ki 😄
X
XER0 ⭐ 19y
02 Oca 2008 konusu 🙄 ve sorun çözülmüş..

kilit..

> Msn

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: