Icerige atla
Extraloob

Ya noluyor gitmeyin bi yere :s

· 18 Yanıt · 1.4K görüntüleme
K
Kitty OP ⭐ 16y
Cidden sınav öncesi stres hat safhada zaten daha da üzüldüm kal geldi lütfen arkadaşlar yapmayın etmeyin belki itiraf etmedim hiç ama sizi çok seviyorum abilerim kardeşlerim olarak görüyorum gitmeyin ya off :s 😠
hele imzamdakiler hiç gitmesin!!!
😞
çok ciddiyim dalga geçmeyin
18 Yanıt
H
HeroMaster ⭐ 17y
hah bi sen eksiktin 🎅
A
Addicted ⭐ 19y
cicioe2
Windy
Windy ⭐ 19y
Cidden sınav öncesi stres hat safhada zaten daha da üzüldüm kal geldi lütfen arkadaşlar yapmayın etmeyin belki itiraf etmedim hiç ama sizi çok seviyorum abilerim kardeşlerim olarak görüyorum gitmeyin ya off :s 😠
hele imzamdakiler hiç gitmesin!!!
😞
çok ciddiyim dalga geçmeyin

cicioe2
A
Aesify ⭐ 18y
peki. gidelim biz ozaman
L
Leet1 ⭐ 19y
lol
A
Arashi ⭐ 17y
.
K
Kitty OP ⭐ 16y
Erkek değil misiniz ne anlarsınız duygusal kapasitesi bi çay kasığınınkinden fazla olmayan bi canlıdan başka nasıl yorumlar beklenir ki
evet bazılarınızdan da nefret ediyorum bunu es geçmiş olmalıyım
A
Aesify ⭐ 18y
Erkek değil misiniz ne anlarsınız duygusal kapasitesi bi çay kasığınınkinden fazla olmayan bi canlıdan başka nasıl yorumlar beklenir ki

peki.
Windy
Windy ⭐ 19y

@kiti

ağlattı bence sadnessla1
Q
Quensis ⭐ 19y

@kiti

ağlattı bence sadnessla1

Acısa da öldürmez. ❤️
L
Lordzek ⭐ 16y
Olur böyle vakalar şu andan sonra Okan abinin geri döneceğini pek düşünmüyorum artık kaç yaşına geldi kendi özel hayatına vakit ayırmak istiyordu kii böyle bir girişimde bulundu ama hepmiz onu çok seviyoruz ve hiç onu unutmayacağız.Okan abi gittiği sürecede bu siteden yıldızlar teker teker kayacak.
H
HeroMaster ⭐ 17y

Yav git extraloob a söyle kardeşim bizi niye bıraktın diye biz bırakmıyoruzki aha burdayız adam parasını aldı çay kaşığıyla değil tencere tencere duygusallık satın alır tatilde ruslardan merak etme 😁
C
Canova ⭐ 17y
Yahu nasıl bukadar rahat olabiliyorsunuz merak ediyorum gerçekten:) Şunun sırrını söyleyin de biz de biraz rahatlayalım:) Hiçbir şey hissetmiyor musunuz onca gidenden sonra? Şahsen benim içimde bir burukluk var:/
M
MainMagic ⭐ 18y
Osmanlı Devleti 600 yıl ayakta kalmış ve yıkılmıştır.Bak atamız sonra Türkiye Cumhuriyeti 'ni kurmuş.
S
Schweppes ⭐ 17y
Osmanlı Devleti 600 yıl ayakta kalmış ve yıkılmıştır.Bak atamız sonra Türkiye Cumhuriyeti 'ni kurmuş.

+Schweppes 👍
R
Rochas ⭐ 16y
Bence bu aralar biraz sessiz ol makara:
E
exotic ⭐ 18y
cicioe2 Bu ifade bu olayın habercisiymiş meyer.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: