A Apollon OP ⭐ 18y 17 yil once #1 Yaklaşık 1.5 aydır pc de kolon yokdu sessiz sessiz oturuyoduk:) şimdi bu 5+1 i aldım 150TL ye fiyatı uygun geldi bana sizce? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T TorQ ⭐ 17y 17 yil once #2 bence uygun ucuza almışsın TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #3 iyi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnatoliaFire1 ⭐ 18y 17 yil once #4 Hayırlı olsun. Uygun bence de. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Apollon OP ⭐ 18y 17 yil once #5 Hayırlı olsun. Uygun bence de.Saol aslında Darty de kampanya vardı 5-6 tane X540 129Tl di ama onu kaçırdık olsun yinede uygun fiyat 150 de:) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S SuperNaturaL ⭐ 18y 17 yil once #6 Hayırlı olsun güle güle kullanman dileğiyle TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NighTwaLkeR ⭐ 19y 17 yil once #7 Hem de çok çok uygun dostum öp başına koy bence.Bundan 2 ay önce bu modelin 2+1'ini sordurmuştum 135lira idi.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FruitFly ⭐ 18y 17 yil once #8 Çok uygun iyi yapmışsın. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TitusPullo ⭐ 19y 17 yil once #9 Creative.com ses sisteminde faworimdir 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y Yyooshy ⭐ 17y 17 yil once #10 Aynısını abimde aldı 180 tl idi galiba ama süper ses veriyor.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #11 Creative.com ses sisteminde faworimdir 8)geçiniz.com logitech öttürüyor cidden ^^bu arada hayırlı olsun bende creative ses sistemini satı 2.1 logitech aldım acayip memnunum hemde ipod uyumlu 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avenger ⭐ 18y 17 yil once #12 Bende bundan alıcaktım ama pahalşı gelmişti iyi seçim güle güle kullan 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Apt ⭐ 18y 17 yil once #13 Fiyat/performans açısından çok uygun bi alet. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject ⭐ 19y 17 yil once #14 Güzel sistem. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil