Başlıkta da belirttiğim gibi 40TL ye 1 aylık sbot account satıyorum .
ilgilenenlerin ö.m atarak iletişime geçmesi yeterli .
Wts Sbot account 40TL!!
· 34 Yanıt · 2.5K görüntüleme 0 okuyor
34 Yanıt
B
blood_moon
⭐ 19y
ıns satarsın ..mıllet yukunu coktan aldı gıttı..forumda bıle alıcı deıLde satıcı kaynıor.)
ıns satarsın ..mıllet yukunu coktan aldı gıttı..forumda bıle alıcı deıLde satıcı kaynıor.)
bende biliyorum aldıklarını , benim paraya ihtiyacım olduğu için şimdiden satıyorum.
B
blood_moon
⭐ 19y
ıns satarsın ....
up..
30 veririm hemen
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
30 veririm hemen
32 🕵️
30 veririm hemen
30 veren 40 da verir ... Az beklesem daha fazlaya satıcam biliyorum ama para lazım 👍
Son 40TL
40 versem 40 yazardim.. 30 veriyorum veriyosan alayım hemen şimdi
40 versem 40 yazardim.. 30 veriyorum veriyosan alayım hemen şimdi
malesef. up.
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Malesef yazdığında konu zaten yükseliyor ki 😄 Up bi komut değildir up yazmak zorunda değilsiniz bu yükseliş için 😄
Satamazsan gelip baba tamam 30 a veriyorum dersen 25 den alirim 😉
Satamazsan gelip baba tamam 30 a veriyorum dersen 25 den alirim ;)
40TL çok uygun fiyat. Herkes 50+++ satıyor. 40TL'den 1TL aşağıya inmem 😊
- Resim Silinmiş.
Son Kullanma Tarihi 25Nisan 2009 😊 Yani son 28 gün acele edin 😈
Herkes 50 fiyat koyuyorda satabilen varmı ki 😊 Sen bile piyasanin altında koyduğun halde satamadın up up up takılıyosun ^^ Piyasa şu an bota doydu.. Herkes bot ihtiyacını giderdi pm ini bekliyorum nasıl olsa geliceksin ^^
Herkes 50 fiyat koyuyorda satabilen varmı ki 😊 Sen bile piyasanin altında koyduğun halde satamadın up up up takılıyosun ^^ Piyasa şu an bota doydu.. Herkes bot ihtiyacını giderdi pm ini bekliyorum nasıl olsa geliceksin ^^
:))) Yaw mal benim 40TL den satıcam ala ala:D
Ama iyi pazarlık ediyor 😆
Ama iyi pazarlık ediyor 😆
😁 1-2 güne satılacağını umuyorum 😈 up! 😆
Malesef yazdığında konu zaten yükseliyor ki 😄 Up bi komut değildir up yazmak zorunda değilsiniz bu yükseliş için :D
ben o ' up ' u konuyu yükseltmek içinmi yazdığımı sandın? 🙄
Bende biliyorum mesaj yazınca konu yükseldigini o_O 😆
Bugünde böyle bitti bot hala elinde teklifde gelmemiş 😊 Anlaşmamız yakın gibi duruyor ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap