Arkadaşlar SM(0X33.ORG) Accoundu almak istiyorum. DÜZCE-ANKARA elden diğer illerde satan kişi güvence verirse ptt yada banka Havele ile almak istiyorum buraya satmak isteyenler kaça sattığını söyleyip özel msn atarsa ii olur sonrada msnden konuşuruz ?!!!!!! ?!!!!!!.. iyi forumlar.
Wtb Sm
· 8 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Arkadaşlar SM(0X33.ORG) Accoundu almak istiyorum. DÜZCE-ANKARA elden diğer illerde satan kişi güvence verirse ptt yada banka Havele ile almak istiyorum buraya satmak isteyenler kaça sattığını söyleyip özel msn atarsa ii olur sonrada msnden konuşuruz ?!!!!!! ?!!!!!!.. iyi forumlar.
0X33.ORG kapanıyor sm filanda satmıyorlar
bilmediğimiz konuda yorum yapmayalım ben bugun sm aldım.com inanamayan girsin baksın :evil:
kardeşim işi bilmeden konuşmıyacaksın sadece forum belli bi süre kapanıyor satışlara devam okiş ?!!!!!!!
Başlığını küçültürmüsün
upp :?!
up.. ?!!!!!!..
0X33.ORG kapanıyor sm filanda satmıyorlar
satışlar başka site üzerinden olcak smyi kapatmıcaklar ?!!!!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap