Icerige atla
Extraloob

Wrong Login Credentials hatası

· 8 Yanıt · 2.3K görüntüleme
O
OzanMix OP ⭐ 17y
Merhaba arkadaşlar.Benim böyle bir sorunum var ama tam olarak sorun neyden kaynaklı bilmiyorum.
Ben bu siteden Sbot aldım hatta bayağı bir uğraşmıştık sonra Okan abi bana botun bilgilerini falan attı ama 1 ay kullandık sonra botun süresi bitti.ee bitince giremedik tabi ki ama bugün arkadaşım sbota yükleme yapacaktı ama bilgileri kabul etmediğini gördük ne siteye giriş yapabiliyoruz nede sbota bizde anlamadık. Okan abiye mesaj attım ama cevap gelmedi hala bekliyorum eğer bu sorunun cevabını bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Hemde sitede başka kişilerde konu açmış ama 1 sene önce açılan konular ve ne yazıyorsa yaptım ama sonuç aynı bilgiler yanlış diyor.

Şimdiden teşekkürler...
8 Yanıt
C
cyclone ⭐ 19y
siteye kendi accountuma bende giriş yapamıyorum doğru id pw yazınca sf görüntülenemiyor diyo farklı yanlış id pw yazınca yanlış oldugunu söylüyo 😜
O
OzanMix OP ⭐ 17y
Bizde doğrusunu yazınca hiç bir şey olmuyor sanki sayfayı yenile yapıyoruz sorun ne anlamadım :S
E
Extrowe ⭐ 16y
Msn'sini hatırlıyorsan yeni pw yollayabiliyorsun diye biliyorum ben.
O
OzanMix OP ⭐ 17y

Bize msn falan verilmedi Okan abi sadece bana
forum ıd
forum pw
bot ıd
bot pw verdi sadece bunlar.onun dışında hiç bir şey demedi.
E
Extrowe ⭐ 16y

forum ıd
forum pw
bot ıd

Nsnyi kendiniz değiştirmeniz gerekliydi forum profileden geçmiş olsun diyeyim ozaman :!!&%&!
O
OzanMix OP ⭐ 17y

forum ıd
forum pw
bot ıd

Nsnyi kendiniz değiştirmeniz gerekliydi forum profileden geçmiş olsun diyeyim ozaman :!!&%&!

sbot gitti yani şimdi 😢
E
Extrowe ⭐ 16y
Hatırlayamazsan malesef ki evet.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: