Arkadaşlar sbota giriş yapmayı deniyorum ve "wrong login credentials" hatası alıyorum. Geçen perşembe girdiğim id ve pass ile giremiyorum. İş yerinden deniyorum. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
Wrong login credentials hatası
· 9 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Arkadaşlar sbota giriş yapmayı deniyorum ve "wrong login credentials" hatası alıyorum. Geçen perşembe girdiğim id ve pass ile giremiyorum. İş yerinden deniyorum. Acil yardımlarınızı bekliyorum.
Bi görüntü alabilir miyiz mümkünse ?
EXL | SRO | İŞKOLİK
T
ToBePerfect
⭐ 19y
şifresi değişmiş galiba
şifresi değişmiş galiba
Aklımdan ilk geçen buydu ama emin olmak istediğim için bir SS her zaman faydalıdır ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
SSi aldım aşağıdaki gibi. sadece birşey sormak istiyorum. Forumda okuduğum kadarı ile 1 accountu sadece 2 bilgisayarda kullanılıyormuş. Eğer daha fazla bilgisayarda kullanırsak noluyor?

yanlş bilgiler diyo şifreyi yada id yi yanlş yazıyosun
ps: 2 den fazla pc de kullanırsan sbot hesabın bloke edilir sbot un sitesinde giriş yapıp profil ayarlarına reset çekersen düzelir ☕
ps: 2 den fazla pc de kullanırsan sbot hesabın bloke edilir sbot un sitesinde giriş yapıp profil ayarlarına reset çekersen düzelir ☕
SSi aldım aşağıdaki gibi. sadece birşey sormak istiyorum. Forumda okuduğum kadarı ile 1 accountu sadece 2 bilgisayarda kullanılıyormuş. Eğer daha fazla bilgisayarda kullanırsak noluyor?
ID veya PW yanlış yazıyorsun ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
işin kötüsü botu aldığım arkadaş doğru olduğunu kendisinin şuan kullandığını söylüyor.
bot id pw ile sbot forum id pw farklıdır !
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap