arkadaşlar wizardlar bardmı olması gerekir yoksa cleric mi olması gerekir ama yardım ederseniz sevinirim
Wizard(içeri)
· 25 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
S
SaIideJaraRufu
⭐ 19y
Bende Wizardım Bence Cleric Olması Eyer Bard Olursa Sadece Hızlı Kosma Ve Baska Canavarların Dalmasını Önleyen Skill Var Ama Clericde Pyshical Def Artırıcı Skill Var Buda Kendi LvL İndeki Giant Ları Kesmene Yardımcı Oluo Bence Cleric headbang2ft9
bence hiçbiri Twisted Evil Twisted Evil
Ben her 2sini de kuallandım şimdi full wizard gidiyorum we çok memnunum lwl inde max olması gereken tüm skiller max we çok rahat Tavsiye ederim
Ben her 2sini de kuallandım şimdi full wizard gidiyorum we çok memnunum lwl inde max olması gereken tüm skiller max we çok rahat Tavsiye ederim
bende cleric açtım ama bi faydasını görmedim hala (lvl 36)
S
SaIideJaraRufu
⭐ 19y
bende cleric açtım ama bi faydasını görmedim hala (lvl 36)Clerici Kaça KAdar Upladın Bilmiorum Ama 24 LVL de Skill Açılıo Def Verio, 42 LVL im Gayet İsime Yarıo!!!
cleric suan 34 te ? hangi skillden bahsediyosun ? 30 saniye süren ve 2 dakika tekrar kendine atamadığından mı?
S
SaIideJaraRufu
⭐ 19y
Hayır 24 de Açılıo du 45 sanie sürüo!!!
evet 45 Saniye sürüyo . Bless spell . 2 dakika sonra tekrar atabiliyorsun kendine. yani 1.dakika 15 saniye savunmasız kalıyorsun. pek kullanışlı diyemem.
S
SaIideJaraRufu
⭐ 19y
Bence İse Yarıo Tabi Sadece Giant Gibi NPC Ler ÇIkınca Kullanıorum!!!
orası öyle 200-300 vuran giant bi bakıyosun 15-20 vurmaya başlıyo Mr. Green
S
SaIideJaraRufu
⭐ 19y
Laughing Laughing Laughing
cleric tabikide
L
Lord_Rings
⭐ 19y
avrupadan hiç anlamam Twisted Evil
Cleric ac her pt de yer bulursun.. Aranan adam olursun Wink
B
beytobond4
⭐ 19y
harp ı aç bnce noise ve hızlı koşma hızlı lwl atlamanıza yarayacak
C
CheckPoint
⭐ 19y
bnce cleric bless spell var recovery division var bunlar çok iyi 👍
cleric 😉
Bard Kullandım Eğer Pek Bi Faydası Yok Sadece Hızlı Canacar Saldırmamasıda Hikaye:D
Cok Saolun Bende Mage Actım sızlerın yazılarını okuyunca bende clerıc yapacam yan sıkılerı saolun 😄 🤘 🤘 🤘
Uniq Kesmek İstiyosan Bard Derim 😉 Pvp İçin Cleric Savaşlar İçin Yine Bard 😉 Ztn Seni Bufflarlar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap