Windows 7 de güvenlik duvarının kaynaklanan sorunlar çıkabiliyor ancak dns yazdıysan hangi protokole yazdın genel olarak v4 olana yazman gerek ayrıca win 7 de modemi ac kapa yapınca res atıyor sanırım win 7 güvenlik duvarından win 7 de dns temizligi ve ipconfig /all komutu ver bakalım ek bişiler cıkıcakmı olmadı sbot yapımcıları ile konuşursun direk sorununu çözerler... ancak şuan için sendeki sorun dns den ve güvenlik duvarından kaynaklanıyor olabilir win 7 de güvenlik duvarı yüzünden çogu program çalışmıyor buna arada silkroadda dahil
Windows 7 ve Sbot Problemi ÇÖZÜM ARAYIŞLARI?
· 31 Yanıt · 11K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Dns kullanıyordum daha oncesinde Fakat Şuan dns Kullanmıyorum. Güvenlik Duvarında Gerekli Yetkileride verdim.
windows 7 de bende böyle bir sorun çıkartmıyor neden acaba accountunu başka birileri kullanıyor olabilirmi keylogger falan
öle bişey yok win 7 ultimate kurun sbot üyeliğiniz ilk çalıştırdığınızda banlanıcak 2 veya 3 saat sonra ban acılcak modemi hiç kapatmadan ömür boyu kullanabılırsınız modemi kayıp acınca (ip değişince) yeniden banlanır 2 - 3 saat beklersınız.
Windows 7 ULTİMATE olarak Çıkarıldı zaten : )
Ayrıca Windows 7 Kullanıpda Böyle Sorun Yaşamıyorum Diyen Arkadaşlarım Oyun İçerisinde botunuz Açıkken Bağlantınızı Resetleyin, Bakalım Sizide banlayacakmı..?
7/24 Banka İşlemlerimi Web'den Yapıyorum, Charlarım Hacklenmiyor/Soyulmuyor 3-4 Günde bir Sbot şifremi değiştiriyorum. Sanırım Windows 7 Yeni Olduğundan bağlantı Ayarlarında Problem Oluşuyor. Garip ve Nefret Edici Bir durum.
win7 sbot ile ilgili hiçbir problemi yoktur.
win7 ultimate 64 bit türkçe kullanıyorum 4 char client'lı ve cleintless olarak kasıyorum sorun yok.
win7 ultimate 64 bit türkçe kullanıyorum 4 char client'lı ve cleintless olarak kasıyorum sorun yok.
Aynen uyuşmama vb sorunlar kesinlikle yok .. Ayarlarınızdan kaynaklanan sorunlar vardır .. Bende win7 'de kasıyorum charları fevkalade ..
EXL | SRO | İŞKOLİK
Aynen uyuşmama vb sorunlar kesinlikle yok .. Ayarlarınızdan kaynaklanan sorunlar vardır .. Bende win7 'de kasıyorum charları fevkalade ..
Win 7 Kurdukdan Sonra Bir ayar yapıyormusunuz? sanırım hayır. Direkt Olarak Kurulu Olduğunda Bütün Ayarları Standart Oluyor.
Driverleri otomatik tanımasına ragmen yinede kaldırıp Güncelliyorum.,
Dediğim gibi Oyundaiken Bağlantınıza Reset atmayı denediniz mi?
win7 ultimate 64 bit türkçe kullanıyorum 4 char client'lı ve cleintless olarak kasıyorum sorun yok.Aynen uyuşmama vb sorunlar kesinlikle yok .. Ayarlarınızdan kaynaklanan sorunlar vardır .. Bende win7 'de kasıyorum charları fevkalade ..
Win 7 Kurdukdan Sonra Bir ayar yapıyormusunuz? sanırım hayır. Direkt Olarak Kurulu Olduğunda Bütün Ayarları Standart Oluyor.
Driverleri otomatik tanımasına ragmen yinede kaldırıp Güncelliyorum.,
Dediğim gibi Oyundaiken Bağlantınıza Reset atmayı denediniz mi?
Ben hem oyundayken hemde oyuna girmeye çalışırken modeme reset attım, ve sonuç sizin dediğiniz gibi değil 🍺
Hata vermiyor...
Modemi uzun zamandır kapatmıyordum..Bugün elektrik kesintisi yaşadım ve hesap geceye kadar blocklandı..
Exl yönetimi bu sorunu bot-cave ile görüşebilirler mi ?
Exl yönetimi bu sorunu bot-cave ile görüşebilirler mi ?
elektrikler kesildi. pc'mi açtım. sbotu açtım. oyuna girdim. problem yok.
Win7 Ultimate 32Bit.
Win7 Ultimate 32Bit.
K
komutanbey
⭐ 16y
Checking for updates...
[07:49:16] * Finished checking for updates!
[07:49:23] * Language packet: Detected english language!
[07:49:23] * Starting SRO Client!
[07:49:28] * Waiting for handle...
bende bole ı yazı gelıyor ve oyun acılmıyor beklıyo sruklı wındows 7 kullanıyorum startıng gelıyo ama oyunu acmıyo neden bole yapıyo anLamadımö yardım edebılırmısınız ?
[07:49:16] * Finished checking for updates!
[07:49:23] * Language packet: Detected english language!
[07:49:23] * Starting SRO Client!
[07:49:28] * Waiting for handle...
bende bole ı yazı gelıyor ve oyun acılmıyor beklıyo sruklı wındows 7 kullanıyorum startıng gelıyo ama oyunu acmıyo neden bole yapıyo anLamadımö yardım edebılırmısınız ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap