Icerige atla
Extraloob

WCG Iran Elemelerinde İlginc Kural

· 14 Yanıt · 2.0K görüntüleme
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
GameX Dijital Oyun Fuarında da Türkiye elemeleri gerçekleşecek World Cyber Games'in İran elemelerinde ilginç bir kural dikkatleri çekti. Kural kitapçığına göre, Annie haricinde bütün kadın karakterlerin alınması ve oynanması yasaklandı. Bu kural Dünya genelinde büyük tepkiyle karşılandı. Annie’yi özel kılan sebep henüz tam olarak bilinmiyor fakat karakterin çocuk olması onu ayrıcalıklı yapabilir. Şimdi ise bütün Dünya elemelerin nasıl oynanacağını merakla bekliyor.

Spoiler
14 Yanıt
Z
Zippy ⭐ 15y
A
Autumn ⭐ 17y
No boobs no fun 😞
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Şu resmi koymanızda ki amacı anlamadım bu resim bana karşımı yoksa turnuva kurallarına karşımı görüşlerinizi biraz daha açık yazın.
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Sana karşı değil, face palm irana karşı..
Z
Zippy ⭐ 15y
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şu resmi koymanızda ki amacı anlamadım bu resim bana karşımı yoksa turnuva kurallarına karşımı görüşlerinizi biraz daha açık yazın.

Sana karşı niye olsun 😄
Yalnız ciddi anlamda bu nasıl bi düşüncedir nasıl bi sapıklıktır
lemonade
lemonade ⭐ 17y
İranda yapılan turnuvada Annie dışındaki tüm kadın şampiyonlar yasaklandı.

Turnuvada banlanan şampiyonlar: Ahri , Akali , Ashe , Caitlyn , Cassiopia , Diana , Elise , Evelyn , Fiora , Irelia , Janna , Karma , Katarina , Kayle , Leblanc , Leona , Lissandra , Lulu , Lux , Miss fortune , Morgana , Nami , Nidalee , Oriana , Quinn , Riven , Sejuani , Shyvana , Sivir , Sona , Soraka , Syndra , Tristana , Vayne , Vi , Zyra

Kendi fikirlerine göre oynanmasında sorun olmadığını düşündükleri şampiyonlar: Diana , Fiora , Karma(Sadece Traditional skin ile) , Kayle , Leona , Lissandra , Lulu , Lux , Nami , Quinn , Sejuani , Tristana , Vayne
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Elise ve nidalee diğer forumda oynanması yasak mı acaba. 😁
Slim Shady
Slim Shady OP ⭐ 14y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
İranda yapılan turnuvada Annie dışındaki tüm kadın şampiyonlar yasaklandı.

Turnuvada banlanan şampiyonlar: Ahri , Akali , Ashe , Caitlyn , Cassiopia , Diana , Elise , Evelyn , Fiora , Irelia , Janna , Karma , Katarina , Kayle , Leblanc , Leona , Lissandra , Lulu , Lux , Miss fortune , Morgana , Nami , Nidalee , Oriana , Quinn , Riven , Sejuani , Shyvana , Sivir , Sona , Soraka , Syndra , Tristana , Vayne , Vi , Zyra

Kendi fikirlerine göre oynanmasında sorun olmadığını düşündükleri şampiyonlar: Diana , Fiora , Karma(Sadece Traditional skin ile) , Kayle , Leona , Lissandra , Lulu , Lux , Nami , Quinn , Sejuani , Tristana , Vayne

Sejuani yi erkek sanıyordum hep. 😁
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
bu zihniyetteki insanlari turnuvaya falan almayin
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bunun lol forumunda konusu vardı ramazanda dişi şampiyonlar yasaklansın diye..
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Sorun olmayan şampiyonların hepsi sorun olanlarda da var.
A
Addicted ⭐ 19y
olum bu söylediğiniz isimler kim lan tanıdıkmı ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: