GameX Dijital Oyun Fuarında da Türkiye elemeleri gerçekleşecek World Cyber Games'in İran elemelerinde ilginç bir kural dikkatleri çekti. Kural kitapçığına göre, Annie haricinde bütün kadın karakterlerin alınması ve oynanması yasaklandı. Bu kural Dünya genelinde büyük tepkiyle karşılandı. Annie’yi özel kılan sebep henüz tam olarak bilinmiyor fakat karakterin çocuk olması onu ayrıcalıklı yapabilir. Şimdi ise bütün Dünya elemelerin nasıl oynanacağını merakla bekliyor.
WCG Iran Elemelerinde İlginc Kural
· 14 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt

No boobs no fun 😞
Bu mesaj Zippy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şu resmi koymanızda ki amacı anlamadım bu resim bana karşımı yoksa turnuva kurallarına karşımı görüşlerinizi biraz daha açık yazın.
Sana karşı değil, face palm irana karşı..
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sana karşı niye olsun 😄
Yalnız ciddi anlamda bu nasıl bi düşüncedir nasıl bi sapıklıktır
Şu resmi koymanızda ki amacı anlamadım bu resim bana karşımı yoksa turnuva kurallarına karşımı görüşlerinizi biraz daha açık yazın.
Sana karşı niye olsun 😄
Yalnız ciddi anlamda bu nasıl bi düşüncedir nasıl bi sapıklıktır
İranda yapılan turnuvada Annie dışındaki tüm kadın şampiyonlar yasaklandı.
Turnuvada banlanan şampiyonlar: Ahri , Akali , Ashe , Caitlyn , Cassiopia , Diana , Elise , Evelyn , Fiora , Irelia , Janna , Karma , Katarina , Kayle , Leblanc , Leona , Lissandra , Lulu , Lux , Miss fortune , Morgana , Nami , Nidalee , Oriana , Quinn , Riven , Sejuani , Shyvana , Sivir , Sona , Soraka , Syndra , Tristana , Vayne , Vi , Zyra
Kendi fikirlerine göre oynanmasında sorun olmadığını düşündükleri şampiyonlar: Diana , Fiora , Karma(Sadece Traditional skin ile) , Kayle , Leona , Lissandra , Lulu , Lux , Nami , Quinn , Sejuani , Tristana , Vayne

Elise ve nidalee diğer forumda oynanması yasak mı acaba. 😁
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sejuani yi erkek sanıyordum hep. 😁
İranda yapılan turnuvada Annie dışındaki tüm kadın şampiyonlar yasaklandı.
Turnuvada banlanan şampiyonlar: Ahri , Akali , Ashe , Caitlyn , Cassiopia , Diana , Elise , Evelyn , Fiora , Irelia , Janna , Karma , Katarina , Kayle , Leblanc , Leona , Lissandra , Lulu , Lux , Miss fortune , Morgana , Nami , Nidalee , Oriana , Quinn , Riven , Sejuani , Shyvana , Sivir , Sona , Soraka , Syndra , Tristana , Vayne , Vi , Zyra
Kendi fikirlerine göre oynanmasında sorun olmadığını düşündükleri şampiyonlar: Diana , Fiora , Karma(Sadece Traditional skin ile) , Kayle , Leona , Lissandra , Lulu , Lux , Nami , Quinn , Sejuani , Tristana , Vayne
Sejuani yi erkek sanıyordum hep. 😁
bu zihniyetteki insanlari turnuvaya falan almayin

Bunun lol forumunda konusu vardı ramazanda dişi şampiyonlar yasaklansın diye..

Sorun olmayan şampiyonların hepsi sorun olanlarda da var.
olum bu söylediğiniz isimler kim lan tanıdıkmı ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap