50 level warrior + cleric charım var ama tek kasılırken pek xp gelmiyo asıl soru şu taxi mi yoksa botla mı kasıyım
WARRİORDA TAXİ Mİ YOKSA BOT MU ?
· 10 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Taxi'yle 70'e kadar gel 70'den sonra bota koy 😉
partylerde kasmanı öneririm taxi de bir seçim hangi serverde oynadığını bilmediğim için net birşey söyleyemiceğim ama bir örnek vereyim ben mayadayım 3 günde 50 den 61 e kastım warrior cleric party yöntemi ile
partylerde kasmanı öneririm taxi de bir seçim hangi serverde oynadığını bilmediğim için net birşey söyleyemiceğim ama bir örnek vereyim ben mayadayım 3 günde 50 den 61 e kastım warrior cleric party yöntemi ile
caspianda kasıyorum pt çok ama hep 7/24 filan arıyolar ek olarak bi süre oyunu bıraktım bu yüzden birazda geri kaldım pt bulmakta sorun ama bencede belli bi yere kadar elle gitmek gerekiyor yinede insan tereddüt ediyor 😁
Taxi'yle 70'e kadar gel 70'den sonra bota koy ;)
en mantıklısı hatta 80e kadar taxi sonra zaten full pt + bot
+1907 👍
ya aslında 80e kadar pt lede gelirim ama dediğim gibi oyuna bi süre ara verdim simdi pt bulmak zor o yüzden taxiye kaldım tek çıkar yolum 😁
Warrioru botta solo kasmak en son yapacağın iş olmalı ya ptde bot ile yada taxide 😜
ya bide sağlam pt de yok ne clericler düzgün oluyor ne bardlarda guard açmak var pt sistemini oturtamıyor kimse sağlam bi ptyle en fazla yarım saat sonra herkes dağılıyor 😁
Ya taxi ya da pt. Warrior botla zor kasılır.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap