arkadaşlar two handed warrior karakter açtım.Bu karakterin yapılandırması için yeterli bilgiyi hiç bir yerde bulamadım.Örneğin; skillerin tamamını nelere vermeliyiz ? Nerelerde daha seri kasılır ? v.s varmı bilginiz ?
Warrior Two Handed ?
· 9 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
sen buraya bi bak
viewtopic.php?f=101&t=18238
viewtopic.php?f=101&t=18238
arkadaşlar yokmu bunun ayrıntılı açıklaması ?
Taunting Target Açma Guard Barier Açma ( 60 ' dan sonra lazım olursa .. Guild-Fortress Warlarda işe yarıyor ) Descry istersen aç çok gerekli bir skill değil ama 80 ' de hepsını aç
Birde Warior 2handed skillerini aç 80 'de farm yapıp one handed ' de aç ( canın azalınca kalkan takıyorsun çok fazla defans oluyor hemde atack ' a devam edersın )
Yan olarak cleric ver çok faydasını görürsün..
Benden bu kadar kolay gelsın
Birde Warior 2handed skillerini aç 80 'de farm yapıp one handed ' de aç ( canın azalınca kalkan takıyorsun çok fazla defans oluyor hemde atack ' a devam edersın )
Yan olarak cleric ver çok faydasını görürsün..
Benden bu kadar kolay gelsın
yan olarak cleric demişsin ama ben 45 e kadar bard a verdim koşu (moving march) ve noise yi açtım . Kötümü etmişim ?
hem cleric açarsam warriorum ben bana ne gibi faydası dokunabilir ? Ona göre tamamen değiştirebilirim.
hem cleric açarsam warriorum ben bana ne gibi faydası dokunabilir ? Ona göre tamamen değiştirebilirim.
1-Bless Spell nerdeyse attackları yok ediyor
2-resleme, str, int gibi ozelliklerin turlu turlu buffların var heryerde partye alınırsın
3-400hp basan bi skill var pot gibi hp basıo bu sayede giant ve party kesebilrsin
2-resleme, str, int gibi ozelliklerin turlu turlu buffların var heryerde partye alınırsın
3-400hp basan bi skill var pot gibi hp basıo bu sayede giant ve party kesebilrsin
1-Bless Spell nerdeyse attackları yok ediyor
3. skill 40 ta açılan recovery division mı?
Yeni bir rehber hazırladım umarımım işinize yarar extraokk
viewtopic.php?f=89&t=38070
sağol kardeş.çok işime yaradı.
diğer yardım eden arkadaşlarada teşekkürler.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap