Icerige atla
Extraloob

Warrior Two Handed ?

· 9 Yanıt · 2.8K görüntüleme
F
fatawarlike OP ⭐ 18y
arkadaşlar two handed warrior karakter açtım.Bu karakterin yapılandırması için yeterli bilgiyi hiç bir yerde bulamadım.Örneğin; skillerin tamamını nelere vermeliyiz ? Nerelerde daha seri kasılır ? v.s varmı bilginiz ?
9 Yanıt
F
fatawarlike OP ⭐ 18y
arkadaşlar yokmu bunun ayrıntılı açıklaması ?
K
kissme112 ⭐ 19y
Taunting Target Açma Guard Barier Açma ( 60 ' dan sonra lazım olursa .. Guild-Fortress Warlarda işe yarıyor ) Descry istersen aç çok gerekli bir skill değil ama 80 ' de hepsını aç

Birde Warior 2handed skillerini aç 80 'de farm yapıp one handed ' de aç ( canın azalınca kalkan takıyorsun çok fazla defans oluyor hemde atack ' a devam edersın )

Yan olarak cleric ver çok faydasını görürsün..

Benden bu kadar kolay gelsın
F
fatawarlike OP ⭐ 18y
yan olarak cleric demişsin ama ben 45 e kadar bard a verdim koşu (moving march) ve noise yi açtım . Kötümü etmişim ?

hem cleric açarsam warriorum ben bana ne gibi faydası dokunabilir ? Ona göre tamamen değiştirebilirim.
K
KimBuTurk ⭐ 19y
1-Bless Spell nerdeyse attackları yok ediyor
2-resleme, str, int gibi ozelliklerin turlu turlu buffların var heryerde partye alınırsın
3-400hp basan bi skill var pot gibi hp basıo bu sayede giant ve party kesebilrsin
P
Prø¢yøn ⭐ 19y

1-Bless Spell nerdeyse attackları yok ediyor
2-resleme, str, int gibi ozelliklerin turlu turlu buffların var heryerde partye alınırsın
3-400hp basan bi skill var pot gibi hp basıo bu sayede giant ve party kesebilrsin

3. skill 40 ta açılan recovery division mı?
M
Mighty ⭐ 19y
Yeni bir rehber hazırladım umarımım işinize yarar extraokk

viewtopic.php?f=89&t=38070
F
fatawarlike OP ⭐ 18y

Yeni bir rehber hazırladım umarımım işinize yarar extraokk

viewtopic.php?f=89&t=38070

sağol kardeş.çok işime yaradı.
diğer yardım eden arkadaşlarada teşekkürler.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: