Icerige atla
Extraloob

Warlock/Cleric Bot

· 14 Yanıt · 28K görüntüleme
S
selcuk717 OP ⭐ 18y
Ya ben warlock cleric full int charımı botla kasmak istiorm fakat bota bırakırken hangi skilleri kullanmalıyım doru duzgun bi yol bulamadım...
warlocktan anlayan arkadasların tawsiyelerini bekliyorum...
14 Yanıt
A
Açık konuşmak gerekirse o char botta çok ağlar. 5 level altına kur ve warlock atak skillerini ekle bota. Cleric ten de bless spell ve recovery division ekle. Çok ekleme çünkü bot eline clerici çok takmaya başlıyor.
T
Tano ⭐ 18y
bence warlock/cleric ellle daha iyi kasilir
Y
Young7 ⭐ 17y
elle kasan cok az insan var galiba artık 😊
Q
qLadio_qKn ⭐ 17y
cok rahat ol warlock/cleric bi çarın varsa birazda üstün sağlam olsun 3 lvl altında bırak yatmassın uyutma skillini sora zehirleri felan koy clerictende division ile bless koy şey yapsalar yatmassın 😊 😊
Q
qLadio_qKn ⭐ 17y
cok rahat ol warlock/cleric bi çarın varsa birazda üstün sağlam olsun 3 lvl altında bırak yatmassın uyutma skillini sora zehirleri felan koy clerictende division ile bless koy şey yapsalar yatmassın 😊 😊
P
punch13666 ⭐ 17y
Warlokc u partyle kas bence
P
punch13666 ⭐ 17y
Full zerkle kasıo zaten Warlock 😊
F
FD_GoD ⭐ 18y
Asıl en kolay warlock kasar botta giant çıktımı hiç sorununuz olmaz arkadaşım 2 tane can çekme skillini 2 tanede nukeni koy sonra bleed veren dotu ve poison veren dotu koy stun koy + division buffunu koy rahat rahat lwlındaki partyi giantı keser bot 😊
S
sample ⭐ 18y
Sana mavi yanan Hayvanlara Bırak Spelli koymayı unutma
I
Herada 99 lvl warlock cleric kasmış biri olarak sana önerim. Sbot kullanıyorsan iterate per mob seçeneğini işaretledikten sonra skillerin sırayıla söyle olabilir ;

Tekde alıyorsan eğer kasacağın mobları ;

Blood Flower
Death Flower
Blood Flower
Zehir (Tercihen Toxin yada Decayed çok hızlı ataklardır)
Vampire touch
Zehir (Diğeri)
Courage Raze
Magical Raze
Combat Raze

tekde alamıyorsan zehir skillerini ana skillerin heme altına koy

Blood Flower
Toxin

gibi...

80 nukerim de var aynı anda kasmaya başlıyorlar 10 saat içinde warlock 5000 tane mob kestiyse nuker kendi lvl inde 2500 anca kesiyor. Çok fazla zerk dolduruyorsun o yüzden silahın durability sini yüksek tutmaya bak. tek sorun çok sp gerekiyor. 99 dan 100 lvl uplaman için 200k küsür sp gerekiyor 😊 Umarım yardımcı olabilmişimdir kolay gelsin...
V
Von Dutch ⭐ 17y
wizard bard yap sonra cevirme imkanın varsa cevirirsin 😉
A
aazz87 ⭐ 16y
bende warlock /clerik kasiyorum ve kendi lvl imdeki moblar cook rahat kesiyorum skileri su sekilde siralaya bilirsin
1.Courage Raze
2.Toxin
3.Death Flower
4.Blood Flower
5.Decayet
bu skileri hem seri atarsin ver moblari rahat kesersin ben kendi lvl dan yuksek lerini rahat kesiyorum 2 3 lvl yuksek olanları
I
icasblk13 ⭐ 16y
bilgi için teşekkürler ben warlock hiç kullanmadım ama belki birgün açarım ^^ mısır lı lara karşı pwp de iyi rol oynaya bilir.. mısır gelince

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: