Icerige atla
Extraloob

warlock yapılandırması

· 14 Yanıt · 1.9K görüntüleme
P
Presence OP ⭐ 19y
Sizce warlock hybrid olarak hangi yapılandırmayı seçmeledir?(5-1 7-1 veya başka bi alternatifleriniz varsa)
14 Yanıt
B
bannedddd ⭐ 19y
EU charlarda kesinlikle hybird yapilandirma olmaz zannimca. Full int yap en iyisi.
B
Black Rain ⭐ 19y
EU charlarda kesinlikle hybird yapilandirma olmaz zannimca. Full int yap en iyisi.

aynen yoksa o güzelim çarları mahfedersin 😉
P
Presence OP ⭐ 19y

O zaman ben 13 str verdim bunu 15 e tamamlayıp gerisi inte versem bi yararı olurmu yada böle kalsın gerisi full int ne dersiniz

Not : char 27 lwl plwl ile kasıorum genellikle aksma açısından bi zorluk yaşanmaz bide daha çok bunu fw veya guild warlar için kullancam yan buildi cleric...
B
bannedddd ⭐ 19y
27 lvl ise tabii ki yeniden ac, sil o char'i. (:
P
Presence OP ⭐ 19y
27 lvl ise tabii ki yeniden ac, sil o char'i. (:

ben o lwle akdar getirmek için nekadar uraştım biliomusun se 😊

yok açmam ya bence böle kalsın full int devam edeyim bi kaç str bulunsun hiç deilse hp artar

ya bide 27 lwlde kokuru pt kesmiştim wizard veya başka char olsa yatmıştım warlock full int dahil :))
P
Presence OP ⭐ 19y
Bide 5-1 warlock kasmış kimse yokmudur onunda görüşünü almak lazım nasıl iimidir kötümüdür gerçi adam kesemessinde ama ölmssinde kolay kolay 😊
B
bannedddd ⭐ 19y
Eu int charlarin ozelliklerini biliyoruz. Savunmasiz olup kolay yatabiliyorlar. Onemli olan vurus gucundur. Full int vereceksin ki damage daha da artsin, sen hybrid yapiyorsun bu zor olecek anlamina gelmiyor. Cunku china hybirdler gibi olamaz, malum pot sorunu var. Bu yuzden damage dusurmeye hic gerek yok, full int 4ever..
P
Presence OP ⭐ 19y
seni çok ii anlıorum ama pot sorunu fazla olmaz warlockta çünkü bir skillde vurdun kadar hp çalma özelliği var zaten ben gerisini full int vercemden bir sorun olmaz diorum ilerki lwlerde zaten 13 strden bşiolmaz hp artar en azından bide warlock zaten debuff tutturamadımı full intteolsa gene yatıramasya ..bindik bi elamete gidios gıyamete :))
B
bannedddd ⭐ 19y
Sen bilirsin ama 27lvl 2 saatte kasilir plvl ile soyleyeyim.
H
Hybırd warlock clerıc gormek ıstıyorsan youtube teunpro yaz yada Vortex1337 Orda videosu war rahatlıkla bılgı alabılırsın hybırd oldugunda nasıl olcagını 😉
S
sonkale01 ⭐ 16y
evet katılıyorum vortex1337 in warlocu 3/1 hybird diceksn ki damage çok düşer doğru düşer ama o adamda Sun weapon vardı damage açığını öyle kapıyodu Sende sağlam silah bulabilirm diyosan Hybird yap yoksa full int devam..
D
warlock sunları kolay bulunur paran varsa sorun olmaz 5/1 yada 7/1 yapablirsin benım tercıhım 7/1
E
EvilHunter ⭐ 17y
8-1 warlock-cleric server titan name CaTch_Me isteyen arkadaşlara pvp videolarımı gösterebilirim facede hepsi war bowdan weya warriorden bi cirit yiyip ölmeyi kimse istemez onun için hybird ^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: