Icerige atla
Extraloob

1H Warrior - Warlock Yapılandırması

· 30 Yanıt · 12K görüntüleme Sabitlenen
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
Forumda olabilir fakat ben Warrior - Warlock karakter kasıyorum şuan ve kendi düşüncelerimle yaptığım bir çalışmayı sizlere sunmak istedim.

exlnwo.png
- Resim Silinmiş.
Dosyalar (1)
30 Yanıt
K
Kajmeran35 ⭐ 18y
umut sen ne yaptın hacı ya süper olmuş bu ellerine sağlık 😘 🍿
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
senin de yapacak olduğun rogue - warlock yapılandırmasına kaynak olur sanırım eren 🎭
K
Kajmeran35 ⭐ 18y
senin de yapacak olduğun rogue - warlock yapılandırmasına kaynak olur sanırım eren 🎭

olmazmı ya sayende ustasın sen 😜 🍿
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
topic tarafımdan sabitlenmiştir ^_~
Q
Quattro ⭐ 19y
Biraz karışık olmuş birde birkaç yanlış konu var birinci warior char macig. debufları açmasına gerek yok 2. trap skillinde 1. değilde 2. açılan skill %100 etkisi var ve panik skillide kesinlikle açılmalı yedirsen o skili full sunlu chine char devirebilirsin 👍
B
Black Rain ⭐ 19y
Wuhuuu harikasın Umut. Güzel topiclerine bizi okadar alıştırdınki umarım bu ivmeyi koruyabilirsın 😘 🍺
P
Prada ⭐ 19y
Magical raze ile magical ravage bu build için gereksizdir aslında açmasanızda olur Warrior phy vurduğu için 1vs1 olaylarinda sakın rakibe bulaştırmak için zaman kaybetmeyin.. Ama team match olaylarında rakibin mag defini düşürüp yanınızdaki wizard ve nuker buildlerine buyuk kolaylık sağlarsınız.. Lükstür biraz spden yana sorunlarınız vasa hiç girmeyin bu skille..

Görseller ve anlatım harika...
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
Yorumlar için teşekkürler. bu yapılandırmayı 1m i geçkin sp kastığım warrior karakterimde uyguluyorum ondan hiç birşeyden kısmadım 😜
P
Prada ⭐ 19y
Persiadaki charlarımdan biride 90 FF warrior / warlock.. Harika işler yapiyorum ancak warlock yanına dagger daha çok yakışıyor.. hem warrior / warlock hemde rogue / warlock charlarini kasmış biri olarak bunu netçe söyleyebilirim 😎
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
evet çok güzel bir yapılandırma 7x lv de olamama rağman baya iş çıkarabiliyorum. ama cleric olanlarda biraz tökezliyo 😜
P
Prada ⭐ 19y
Oww cleric gördüğüm an kaçarım.. Holy mahvediyor debufflari
M
MaRJiNaL OP ⭐ 19y
kolayı var. bi panic at pot basamasın 🙄
O
OverFeet ⭐ 18y
çok güzel anlatmıssın eline sağlık .....
A
asdfasdf52 ⭐ 17y
harika olmuş ama vampire touch rakibinizden hp emer vampire kisste gelişmişidir bence çok gerekli bir skill pot görevi görüyor european olduğumuz içinde çok gerekiyor
S
sroad ⭐ 18y
bu char cok saglam oluyor ya hayranım
R
Rhea ⭐ 19y
Paylaşım için sağol da bu rehber en az 5 levelde bir 5 gap ister hatta o bile yetmeyebilir.
M
MARKSMAN ⭐ 19y
iyi güzelde Vampire kiss açılmamış senin builde göre... Pvplerde çok işe yarıyor...
B
BFurkan_41 ⭐ 17y
usta harika olmus eline sağlık

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: