Icerige atla
Extraloob

walking'den güzel bir ss

· 20 Yanıt · 1.3K görüntüleme
B
BrendiBelle OP ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.
eventte yakaladığım bi ss 👍
20 Yanıt
H
Uyhh bugdan daha çok elinde +7 var sanırım birde General'e gözüm takıldı 😁
P
Pvp de sinir oluyordum böyle olunca 😄
Güzel char hakkını vermen lazım ama k.bakma 100 olunca keserim darılmaca gücenmece yok ☕ 😜 😄
Windy
Windy ⭐ 19y
noob 😜

ps: süper çıkmışsın bebek 😄 emolar gibin 😜
B
BrendiBelle OP ⭐ 18y
Polgara"]Pvp de sinir oluyordum böyle olunca 😄
Güzel char hakkını vermen lazım ama k.bakma 100 olunca keserim darılmaca gücenmece yok ☕ 😜 :D

gel hacım gel ben öyle boş pvp yapmam bi iddaa olması lazım o pvpde ki seni keseceğimi bildiğim için her türlü iddaaya girerim 😜 👴
B
BrendiBelle OP ⭐ 18y
Uyhh bugdan daha çok elinde +7 var sanırım birde General'e gözüm takıldı 😁

😈
Windy
Windy ⭐ 19y
noob 😜

ps: süper çıkmışsın bebek 😄 emolar gibin :P

herkese alıntı yapılmış bana alıntı yapılarak cevap yazılmamış,bitti brandibelle seninle tüm ilişkim dahada ne yorum yazarım ne davosa gelirim 😜
S
SiNoPLeEe ⭐ 18y
Senin nick yani Brendibelle Bu bi Yıldız ama ne Yıldız ı olduğunu sölemim sen anladın 😄 eehehehe
H
noob 😜

herkese alıntı yapılmış bana alıntı yapılarak cevap yazılmamış,bitti brandibelle seninle tüm ilişkim dahada ne yorum yazarım ne davosa gelirim :P

hehehe ben yapayım alıntı olurmu:)
Buildi ne charın force cold light hangisi hangi seti giyiyorsun gözlemlediğin - +ları ne soleyebılırmısın:)
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Güzel char hakkını vermen lazım ama k.bakma 100 olunca keserim darılmaca gücenmece yok ☕ 😜 :D

gel hacım gel ben öyle boş pvp yapmam bi iddaa olması lazım o pvpde ki seni keseceğimi bildiğim için her türlü iddaaya girerim 😜 👴

Ohooo bu olay karakolda biter 😈 😜
B
BrendiBelle OP ⭐ 18y
noob 😜

herkese alıntı yapılmış bana alıntı yapılarak cevap yazılmamış,bitti brandibelle seninle tüm ilişkim dahada ne yorum yazarım ne davosa gelirim :P

🎅 sen bana hep hakaret edip duruon yok sana yorum hıh 😁
Windy
Windy ⭐ 19y
Senin nick yani Brendibelle Bu bi Yıldız ama ne Yıldız ı olduğunu sölemim sen anladın 😄 eehehehe

o BrandiBelle hacım bu erkek versiyonu 😁
B
BrendiBelle OP ⭐ 18y

😈 evette şimdi senin yaptığına yırtık dondan fırlamış gibi derler ama nese sen anladınn 🎅
Windy
Windy ⭐ 19y
noob 😜

🎅 sen bana hep hakaret edip duruon yok sana yorum hıh 😁

ben saa küsüm ☕
M
MMe_Nobles ⭐ 17y
güzel durmuş
P

Görüşürüz 😎
B
BrendiBelle OP ⭐ 18y
Polgara"]

Görüşürüz 8)

yeahhhhh 😎
B
BurdurLee ⭐ 18y
zuaha xD
K
Kup ⭐ 18y
Güzel SS.
_
_MaGiCiNe_ ⭐ 18y
güzel

Yanıt yazmak için giriş yapın.