- Resim Silinmiş.
eventte yakaladığım bi ss 👍
walking'den güzel bir ss
· 20 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Uyhh bugdan daha çok elinde +7 var sanırım birde General'e gözüm takıldı 😁
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Pvp de sinir oluyordum böyle olunca 😄
Güzel char hakkını vermen lazım ama k.bakma 100 olunca keserim darılmaca gücenmece yok ☕ 😜 😄
Güzel char hakkını vermen lazım ama k.bakma 100 olunca keserim darılmaca gücenmece yok ☕ 😜 😄
noob 😜
ps: süper çıkmışsın bebek 😄 emolar gibin 😜
ps: süper çıkmışsın bebek 😄 emolar gibin 😜
Polgara"]Pvp de sinir oluyordum böyle olunca 😄
Güzel char hakkını vermen lazım ama k.bakma 100 olunca keserim darılmaca gücenmece yok ☕ 😜 :D
gel hacım gel ben öyle boş pvp yapmam bi iddaa olması lazım o pvpde ki seni keseceğimi bildiğim için her türlü iddaaya girerim 😜 👴
Uyhh bugdan daha çok elinde +7 var sanırım birde General'e gözüm takıldı 😁
😈
noob 😜
ps: süper çıkmışsın bebek 😄 emolar gibin :P
herkese alıntı yapılmış bana alıntı yapılarak cevap yazılmamış,bitti brandibelle seninle tüm ilişkim dahada ne yorum yazarım ne davosa gelirim 😜
Senin nick yani Brendibelle Bu bi Yıldız ama ne Yıldız ı olduğunu sölemim sen anladın 😄 eehehehe
H
HeartLess*X
⭐ 19y
noob 😜
herkese alıntı yapılmış bana alıntı yapılarak cevap yazılmamış,bitti brandibelle seninle tüm ilişkim dahada ne yorum yazarım ne davosa gelirim :P
hehehe ben yapayım alıntı olurmu:)
Buildi ne charın force cold light hangisi hangi seti giyiyorsun gözlemlediğin - +ları ne soleyebılırmısın:)
Güzel char hakkını vermen lazım ama k.bakma 100 olunca keserim darılmaca gücenmece yok ☕ 😜 :D
gel hacım gel ben öyle boş pvp yapmam bi iddaa olması lazım o pvpde ki seni keseceğimi bildiğim için her türlü iddaaya girerim 😜 👴
Ohooo bu olay karakolda biter 😈 😜
noob 😜
herkese alıntı yapılmış bana alıntı yapılarak cevap yazılmamış,bitti brandibelle seninle tüm ilişkim dahada ne yorum yazarım ne davosa gelirim :P
🎅 sen bana hep hakaret edip duruon yok sana yorum hıh 😁
Senin nick yani Brendibelle Bu bi Yıldız ama ne Yıldız ı olduğunu sölemim sen anladın 😄 eehehehe
o BrandiBelle hacım bu erkek versiyonu 😁
😈 evette şimdi senin yaptığına yırtık dondan fırlamış gibi derler ama nese sen anladınn 🎅
noob 😜
🎅 sen bana hep hakaret edip duruon yok sana yorum hıh 😁
ben saa küsüm ☕
M
MMe_Nobles
⭐ 17y
güzel durmuş
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Görüşürüz 😎
Polgara"]Polgara"]Pvp de sinir oluyordum böyle olunca 😄
Görüşürüz 8)
yeahhhhh 😎
zuaha xD
Güzel SS.
_
_MaGiCiNe_
⭐ 18y
güzel
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap