Arkadaşlar doğruluğuna hiç inanmadım ama 1nisanda virüs günü varmış yinede deepfreezimi açtım hurafe demi 🤔
Virüs Günü
· 8 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
hehehe kadınlar günü erkekler günü işciler günü oley bugunde Virusler Günü hadi kutlayalım 😜
Hurafe bunlar yaaa:)
hehehe kadınlar günü erkekler günü işciler günü oley bugunde Virusler Günü hadi kutlayalım 😜
+1907 😈
Bende eskiden bu konuda çok mail alıyordum.Yok Uzakdoguda bir virüs çıkmış filanca gün internetini açan herkese bulaşacakmış falan.İnanmayın 😉
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Msn paralı olacak , virüs dağıtılacak , internet çökecek vs vs... Muck hepsine
J
Journalist
⭐ 19y
hurafe falan değil fakat yanlış anlatmışsın virüs günü değil sadece her yıl 1 Nisan da ortaya çıkan ve milyonlarca pc'yi çökerten bir virüs var bulaştığında kurtulmanın tek çaresi format atmaktır.
PS: Virüs'ün bu sene dahada tehlikeli olacağı söyleniyor ❗
hurafe falan değil fakat yanlış anlatmışsın virüs günü değil sadece her yıl 1 Nisan da ortaya çıkan ve milyonlarca pc'yi çökerten bir virüs var bulaştığında kurtulmanın tek çaresi format atmaktır.
+1907 👍
+1907 👍
😱
Öyle birşey olması imkansız dostum canını sıkma...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap