Icerige atla
Extraloob

Uzun zaman oldu!!!

· 11 Yanıt · 2.5K görüntüleme
D
Dr.Hemlock OP ⭐ 19y
#1
Öncelikle çok uzun süredir silkroad oynamadığımı söylemeliyim.Bel ki aranızdan hatırlayan birileri çıkabilir beni emin değilim.En son 90 lvldı ve ben bıraktım 90 lvlda.sonra gelen modülleri görevleri taktikleri pek bilmiyorum açıkçası.Bir kaç eski arkadaşımla dönmeyi düşünüyoruz.Sizden öğrenmek istediğim şu nuker(light/cold/bicheon) çar açacağım.en kısa sürede 120 lvla yetecek sp(full skill olacak şekilde) nasıl kasılabilir.bottur silktir tüm gerekenler olacak şekilde düşünün.Kısacası bunun bir taktiği var mıdır? Örneğin bir avrupa wizard kasıp 60 ya da 70 lvlda onglara götürerek mi kasmalıyım çin charını?(misal sadece) şimdiden zaman ayrıdığınız için teşekkür ederim.
11 Yanıt
X
xcorelli ⭐ 18y
#2
sakın başlama hayatını karartırsın.
R
RoqA ⭐ 17y
#3
sakın başlama hayatını karartırsın.


+1

bence de başlama 👍
T
#4
+2 Bence Başla 😄

Oyun Değişti Baya Zevk Alırsın 😊
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
#5
Elitesro oyna party moblarıda var.İsro oynama derim.
Yaralı style
D
Dr.Hemlock OP ⭐ 19y
#6
iyi niyetiniz için teşekkür ederim arkadaşlar yaş oldu 30 keyfekeder oynayabileceğimiz tek oyun arkadaşlarla bu yüzden sordum.yani derdimiz eğlenmek.peki yardımcı olabilecek var mı sorduğum sorular konusunda 😊
V
volkanka ⭐ 17y
#7
Yengelerden olmayın üstadım 😊
R
RoqA ⭐ 17y
#8
Yengelerden olmayın üstadım :)


makara:
I
ibrahim777 ⭐ 19y
#9
iyi niyetiniz için teşekkür ederim arkadaşlar yaş oldu 30 keyfekeder oynayabileceğimiz tek oyun arkadaşlarla bu yüzden sordum.yani derdimiz eğlenmek.peki yardımcı olabilecek var mı sorduğum sorular konusunda :)


arkadasım öncelikle 120 max icin onglarda farm yaparak kasman oyundan sogutur seni bastan soylim.tavsiyem 105 ff olacak sekilde farm yapman 105 oluncada sp cave de 120 max olucak kadar sp biriktirmen.105 ff yapmakda kolay degil onglarda ayda 1m sp kastıgını varsayarsak bi kac ayına mal olabilir.kasacagın charın lvline gelince 64 wiz cok rahatlıkla işini görür gibi.daha cok sp elde etmek icin party ortalamasını iyi ayarlaman güzel bi spot bulman cok önemli.baska sorun varsa yine yardımcı olmaya calısırım.
I
ibrahim777 ⭐ 19y
#10
sana tavsiyem oyuna baştan baslama yeni bi hesap satın al.şimdi bastan basladın diyelim.2-3 ay premium alıcaksın sp scrool bot falan alıcaksın.elektrik vs. bide spot bulma derdi ikide bir hesabı kontrol etceksin lvl düsceksin falan iyice cıldırtır bunlar adamı.farm isini bitirdin diyelim bi kac ayda kasmaya vakit ayırcaksın yine bot yine premium.anlıcagın bu kadar masraf yapcagına uygun fiyata aradıgın özellikte bi char bulup onunla devam etmen daha mantıklı.light-cold-bic arıyodun sanırım bizim sw de apolloda 110 ff var 1.5m de fazla sp var itemler falan güzel bi bak derim karater alım-satım kısmına
F
#11
Eğer tekrar başlamayı düşünüyosan biraz daha bekle.Yeni server muhabbetleri dönüyor hem kasması problem olmaz herkes 0dan başlıyacağı için hemde yeni sw olunca muhabbetinde belini kırarsın.1ay kadar bekle yeni sw gelmezse ona göre bi sw seçimi yaparsın.Yeni sw gelmezse şayet;
65 70lvl bi wiz kasmak yerine satın alabilirsin 120geldiği için fiyatlar cok cazip.Wizi tek kasması mesele 65 70yapana kadar onu zaten oyundan soğursun.Ondan sonra onglarda 400k kadar sp seni 105yapar.Ordada caveye girersin rahatca çarını 115 120ye ff yapacak şekilde spni kasarsın.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: