arklar ben sroyu oyuna girmedi diye sildim yeniden yükledim şimdide uptade olmuyo bunu nsl çözebilirim Question Question
uptede sorun
· 13 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
Bu ara öle bi sorun var kuzenimde 10. da fln bende 3. de girdi dene bir kaç kez..Tabi farklı bi sorunsa bilemiyorum Confused
arklar ben sroyu oyuna girmedi diye sildim yeniden yükledim şimdide uptade olmuyo bunu nsl çözebilirim Question Question
silkroad sitesine gir id pw ile login ol download bolumune gel oyunu yeniden download et 863mb sonra kurabilirsin ancak Arrow
ha bu arada şu anda oyun update de bu yüzden de giremiyorsun istersen bekle update bitsin.
silkroad sitesine gir id pw ile login ol download bolumune gel oyunu yeniden download et 863mb sonra kurabilirsin ancak Arrow
ha bu arada şu anda oyun update de bu yüzden de giremiyorsun istersen bekle update bitsin.
update yok okan abi kendimden alıntı böyle yap calisir Wink
C:\windows\system32\drivers\etc klasöründeki
host
dosyanızı acın
içindekileri silin
127.0.0.1 localhost
yazıp kayıt edip cıkın
iyi forumlar
-Resim Silinmiş.
o dosyanın hepsinimi silcez içindekilerin hepsini
o dosyanın hepsinimi silcez içindekilerin hepsini
notepad ile acıp icindekileri sileceksiniz olmazsa reset atın modeme Neutral Mr. Green
olmuyo update var gerçekten tweety onla alakası yok şuan Surprised
olmuyo update var gerçekten tweety onla alakası yok şuan Surprised
oyundaydım DC yedim yaww
anca anladım update olduğunu Crying or Very sad kusura bakmayın ama aynı sorunu sabah yasayanlara aynı çözümü önerdim Mr. Green bende bile calisti Twisted Evil
ehuahhu oke de aynı şey deil şimdi gerçekten update var Razz
ehuahhu oke de aynı şey deil şimdi gerçekten update var Razz
o zaman suan UPDATE VAR bekleyinn diyomm
simdi oldumu Mr. Green
twetty ne kadar beklıcessss:D(sakaydı tabe)
oyuna gırınce sevındemıyn c9 verıyor zaten!
oyuna gırınce sevındemıyn c9 verıyor zaten!
ya arkdaslar benim sronun versionu 1,110 1,116 olmuyo yan i uptade yardım lütfen
C:\windows\system32\drivers\etc klasöründeki
host
dosyanızı acın
içindekileri silin
127.0.0.1 localhost
yazıp kayıt edip cıkın
iyi forumlar
-Resim Silinmiş.
Tweety nin değini yapın düzelir extraokk olmazsa modeme reset atın yine olmazsa clienti yeniden indirin...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap