Merhaba arkadaşlar Uzun süredir sbt kullanıorum fakat hiçbir problemim olmadı. bu bot harika otesi 😊
Yanlız tek bişey çözemedim oda ;
bot diyelimki Giant'a dalıyo Yanında kücük Mob bana attack yaptıgında hala giant'a vurmaya devam ediyo. Giant'ı bırakıp kücük Mobları Öldürmüyo :S
bütüna yarları kontrol ettim Gözüme carpmadı 😄 Ya gercekden yok öle bişi yada cidden Fena halde Körleşmiş kgözlerim xD Cwplarınızı bekliyorum Simdiden tskler.. 👍 🙏
Ufak bir Soru Bilgisi Olan Cevaplarmı?
· 6 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
oyle bır secenek vardı dıye bılıyorum sbotta goremedıysen
turkce sbot acıklamalarını oku orda bulurusun.
turkce sbot acıklamalarını oku orda bulurusun.
Türkçem var alalha sükür : ) İngilizcesinide arastırdım Yok abi göremiyom 😄
Yokmu Bu ayarı bilen? Okan abi Bi el atsan bana xd
Yokmu Bu ayarı bilen? Okan abi Bi el atsan bana xd
first kill huge mobs diye kutucuk olması lazım. onun işaretini kaldır tamammaalesef sbot'ta öyle bir seçenek yok.
IsaurA için çözüm tezleri :
Settings- Attack behaviour /Kill stealing / Protection bölümünde Stay at same mob until it's dead işaretli ise, işaretini kaldırın.
Giant'a saldırırken başka bir yaratık size vurursa Giant'ı bırakıp o yaratığı keser. Daha doğrusu 1 gianta 1 küçük moblara vurur. Hangisi sert vurursa ona döner.
first kill huge mobs diye kutucuk olması lazım. onun işaretini kaldır tamammaalesef sbot'ta öyle bir seçenek yok.
IsaurA için çözüm tezleri :
Settings- Attack behaviour /Kill stealing / Protection bölümünde Stay at same mob until it's dead işaretli ise, işaretini kaldırın.
Giant'a saldırırken başka bir yaratık size vurursa Giant'ı bırakıp o yaratığı keser. Daha doğrusu 1 gianta 1 küçük moblara vurur. Hangisi sert vurursa ona döner.
Eywallah.. Tsk ettim yardımların için
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap