Icerige atla
Extraloob

BUNLAR nedir bir bilgisi olan bizi aydınlata bilirmi???????

· 16 Yanıt · 4.1K görüntüleme
S
saturnus OP ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.
Bilgisi olan yazsın lütfen...
16 Yanıt
T
takerisks ⭐ 16y
woowwww bnde merak ettim şimdi bilen varmı ❓
S
saturnus OP ⭐ 17y
Yokmu bilen bunlar nedir hay bulmaz olaydım bu resmi işime dert oldu yahu 😄
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Guild logoları..
S
saturnus OP ⭐ 17y
Guild logoları..

:D:D buna guild logosu diyen kardeşim benim :D:D çok büyük yanlış içindeymişsin yeni gelecek silahlarla alakalı bişeymiş videoda izleyince anladık ancak ^^
E
emc ⭐ 18y
Ne videosu ? Ne silahı ?
link var mı ?
R
Rochas ⭐ 16y
ksro galiba bu 😜 ne olduğu bilinmez 😆
S
saturnus OP ⭐ 17y

Ne ksro su yahu 11 d a b grade silahlarla alakalı bişeymiş forumu takip etmiyomusunuz dicem ama mod. sunuz bide makara: global konuların içinde yeni gelecek slahların video sunu izlerseniz anlarsınız cool2:
C
yeni gelecek olan silahları npcden almamız için gereken özellikler. her biri ayrı bir taştan çıkıyor. çok fazla bilgim yok ama arkadaşlarında dediği gibi bunları tamamladıktan sonra npcden 11dg a silahını alabiliyoruz.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Ne ksro su yahu 11 d a b grade silahlarla alakalı bişeymiş forumu takip etmiyomusunuz dicem ama mod. sunuz bide makara: global konuların içinde yeni gelecek slahların video sunu izlerseniz anlarsınız cool2:

ksro bu korece harfleri ayırt edemeyen kardeşim benim 🤘
S
saturnus OP ⭐ 17y

ksro bu korece harfleri ayırt edemeyen kardeşim benim 🤘

Ya tmm Ksrodan bi görüntü ama isro update ile gelecek yeni gelecek silahların novalarını almak için kitap tamamlama filan deniliyor sanırım o olay işte bu videoda da aynı kare görünüyor.Neyse bekleyip görecez artık 🍿
A
Afgan ⭐ 17y

🙄
L
Lemus ⭐ 18y
Kardeşim Ordaki Yazılar Türkçeyse Ben Korece Konuşuyorum.
--Benim Tahminim Bence Bu Tarot Kart dır Şansını Felan Belirliyordur. 😕
O
o0SiRiSs ⭐ 16y
Kayıp dünya ile ilgili bunlar, tümünü toplayınca sox item vs. veriyor sanırsam
K
kralyoh ⭐ 17y

eed dostum a b silahları almadan önce böle bi ekran gelio extraloob yayınladgı videoda görmştm 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: