B BlackMamba24 OP ⭐ 18y 15 yil once #1 NOT: Dagger skillerim 80'de TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
W Wrestler ⭐ 19y 15 yil once #2 gz 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K korc4n ⭐ 16y 15 yil once #3 çok iyi gerçekten 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rocky Balboa ⭐ 17y 15 yil once #4 skill yerini nasıl saydam yaptın? media pkmı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I IrfanView ⭐ 15y 15 yil once #5 * nice dmg 🤝 '' party'nin geneli pyh attacker diye gördüm , partydeki bard olan arkadaş mag dance yerine pyh dance açsa daha iyi olur diye düşündüm . 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E exotic ⭐ 18y 15 yil once #6 Saydam skill bar süper olmuş m.pk dimi ?ps : güzel dmg 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NightStalker ⭐ 19y 15 yil once #7 200k sp varken neden dagger skillerini 80 de tutuyorsunki? 😜Ps: Tebrikler çok iyi damage 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BlackMamba24 OP ⭐ 18y 15 yil once #8 200k sp varken neden dagger skillerini 80 de tutuyorsunki? 😜Ps: Tebrikler çok iyi damage 🍺herkeze teşekkürler, bardı kapıyorum clerice çeviriyorum charı bu partyde de curst heart toplamak için varım zaten 👍 ps: pk2 linki isteyen arkadaşlar burdan indirebilirsiniz http://www.multiupload.com/QKGKGFODRN TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S ShapeShifter ⭐ 18y 15 yil once #9 Dagger 80'deyse çok iyi bir dmg TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BlackMamba24 OP ⭐ 18y 15 yil once #10 Dagger 80'deyse çok iyi bir dmgteşekkürler, yalan söyleyecek halim yok TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NightStalker ⭐ 19y 15 yil once #11 pk2 link için teşşekkürler 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CoolerMaster ⭐ 17y 15 yil once #12 Gerçekten ufak bi dmg miş 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W Warrison1 ⭐ 16y 15 yil once #13 gzz 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil