Icerige atla
Extraloob

Ücretsiz 10dk'da Forum Olusturmak phpbb2&bb3|==>

· 13 Yanıt · 3.0K görüntüleme
|
|O²| OP ⭐ 19y
Program, C++, Flash ile Ugrasmak İstemiyorum Diyorsan o zmm Hazır'a Konacaksın...

Arrow Öncelikle Buraya Bir Girelim

Arrow Gelen Pencereden phpbb2 veya phpbb3 Still'imizi Seçiyoruz ve Devam Et diyerek Yolumuza Bakıyoruz.

Arrow Şimdi gelen yerde ise Forum Katagory Forum İsmi gibi Ufak ayar kısmı geliyor.

Forumunuzun başlığı : ForumCatal (örnk)
Kategory : Video Games (örnk)
Tarif : Forum Baslıgınızın Alt'ında yer Alacak olan Yazı
Forumunuzun internet adresi: forumcatal.xxxxx.xxx ( xxxxx.xxx olan yerler Site isimizin yanında bulunan kutucuktan Ücretsiz Server Saglayan Forum Adreslerinin isimleri. Tek kötü yanı bu zatan. Ama forum'unuz point Kazanmaya baslarsa sanırsam 1640 point te kendine ait ücretsiz domain veriliyor. com, net, org gibi.
(en az 4 karakter)
Forumunuzda kullanılan lisan : Türkçe Diyerek Geçin
Saat / Zaman Dilimi : Tek saat dilimi war seçip geçin
Yönetici Bilgileri
E-posta adresiniz : E-mail adresiniz
Yönetim şifresi: Şifreniz.

Arrow Bunları yaptıktan Sonra Devam Et diyip geçin size tekrar şifrenizi soracaktır. Yaptıgınız şifreyi yazarak Devam Et diyin. Not : şifre karakter ve numaralardan yapmak zorundasınız. örnk : kebap22

Arrow Ve forum adresiniz Kurulmustur. ilk Üyelik Adınız : Admin Şifre : Siz ne yaptıysanız örnkte kebap22 idi.

Arrow Forum Adresiniz Gelen sayfanın 3. Baloncugunda yazıyor olacaktır. Örnk : http://www.forumcatal.mrforum.net/

Arrow Forum'unuz Olusturulmustur. Hayırlı Olsun Wink

Idea DEVAM

Arrow En alt kısımda Yönetim Panel'ine girerek Forum'la ilgili herşeyi buradan ayarlaya bilirsiniz.

Arrow İlk gelen yerde Simple ve Advanced diye 2 şık göreceksiniz. Siz Advanced'ı Seçin Daha ii forum'un ince ayrıntılarına kadar Ayar yapabilirsiniz böylece.

Arrow Stil Yönetimi : Buradan Forumda Bulunan Hertürlü Resmin Rengin ve Seceneklerin Ayarlarını yapabilirsiniz.

Arrow Forum : Buradan Forum'da Katagori ve Katagori'yi Hangi Üyelerin Hak Sahibi Oldugunu ayarlaya bilirsiniz.

Arrow Genel Yönetim : Buradan Forum Ayarlarını yani Forum'un ayrıntılarını Değiştirip Ayarlayabilirsiniz.

Arrow Modules : Buradan Forumda Ön sayfa Olarak html kodlarını girebileceginiz Bir Portal ve Resim Galerisi vardır. Eger Portal'ı Aktif yaparsanız. Bir ön Portal Olusacagını Göreceksiniz. HTML Kodlarını Gireceginiz yer Portal & Celender Sekmesinin Portal structure Sekmesine Tıklamanız yeterli. Buraya Girdikten Custom Block ( SAYFANIN EN ALTINDA) Create a custom block 'a Tıklayarak HTML Kodlarınızı Girebilirsiniz. Portal'a Eklemek için ise Addition/deletion of personal modules Menusu altında Bulunun Kutucukları Kullana bilirsiniz.

Arrow Kullanıcı Yönetimi & Grup Yönetimi : Buradan Kullanıcıların Bilgileri, Grup Olusturma ve Kullanıcı Yetkilerini Ayarlaya bilirsiniz.

Arrow Misc : Burdan Point ( Puan ) ve Kullanıcı Aktif'liklerini Kontrol Edebilirsiniz.

Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
FORUM ADRESİMİZ OLUSTURDUK ARTIK GERİSİ SİZE KALMIS HEPİNİZE İYİ EĞLENCELER. Very Happy İşte PORTAL'dan Bir Örnek Site benimdir ha xD ;

-Resim Silinmiş.
13 Yanıt
N
Narqotic ⭐ 19y
Saol Herşey için
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
teşekkürler güzel çalışma olmuş herkesin bir kez olsun denemesi gereken bir yazılımdır.
|
|O²| OP ⭐ 19y

teşekkürler güzel çalışma olmuş herkesin bir kez olsun denemesi gereken bir yazılımdır.

Katılıyorum MySQL e geçmeden önce cok güzel pratik yapmaya yarıyor Very Happy
M
murteza ⭐ 19y
evt gayet pratik
K
Kuruman ⭐ 19y
çok güzel çalışma bu ingilizcemi bu bedava forumlar ?
|
|O²| OP ⭐ 19y

çok güzel çalışma bu ingilizcemi bu bedava forumlar ?

Yarı ing ce yarı türkçe gibi bişi Laughing
H
HAKAN0 ⭐ 19y
hetkez böle başlar bu işelere extraokk başlangıç için güzeldir
A
AmiP ⭐ 19y
çok saol ben 20 dkliği biliyordum bu daha iyi oldu Mr. Green
TurKPunisheR
peki oluşturduğumuz bu forumda kendimiz tasarladığımız kodları uygulayabiliyormuyuz..
N
Narqotic ⭐ 19y

peki oluşturduğumuz bu forumda kendimiz tasarladığımız kodları uygulayabiliyormuyuz..

KodLar Php veya Html ise Ewt
M
murteza ⭐ 19y
Alın size traffic in yogun oldugu saat lerde can sıkıntısından dolayı yaptıgım ve %99 alıntı site. :Q extraloob un beleş mod u :Q

http://kablades.fullsubject.com

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: