😞
Arkdaslar Bi Forum Sitesi Olusturmak İstiorum Lütfen Yardım Ediin... oldie
Forum Sayfası Olusturmak İstiorum:S
· 6 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
Ne yapmamızı bekliyorsun? Sana domain hosting satın alıp forum kurup admin hesabı verip gidelim mi?
yok o kdr değil 😄 😄 estağ.. ücretsiz forumlar oluyorya öle bi yer .. şeetmiştim ama:( 😳
yok o kdr değil 😄 😄 estağ.. ücretsiz forumlar oluyorya öle bi yer .. şeetmiştim ama:( 😳
Bence açma ücretsiz forumlar hiç tutmaz yapabileceğin en büyük ücretsiz forum 20 üyeli okulunun forumu olur. 😜 Ne güzel bizle takıl işte. Yok illa açacam ben diyorsan ForumUp şu an en ünlü ücretsiz forum. Lakin güvenli mi tartışılır.
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
freehost
xxxx.userboar.net
xxxx.netforum.net
haha süper yaw çok severim böle forumları 😁
Bir yerde görmüştüm host alana domain veriyorlardı bulursam linki koyarım buraya
xxxx.userboar.net
xxxx.netforum.net
haha süper yaw çok severim böle forumları 😁
Bir yerde görmüştüm host alana domain veriyorlardı bulursam linki koyarım buraya
Bence açma ücretsiz forumlar hiç tutmaz yapabileceğin en büyük ücretsiz forum 20 üyeli okulunun forumu olur. 😜 Ne güzel bizle takıl işte. Yok illa açacam ben diyorsan ForumUp şu an en ünlü ücretsiz forum. Lakin güvenli mi tartışılır.
ForumUp'u Bende Taavsiye Ederim...Eğer Sınıfınız İçin veya Kendi Çapınızda Çeteniz Felan Varsa 😄 .
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap