Beğendim kayıt oldum, dikkatsizlik eseri kayıt olurken girmem gereken referans kod kısmını sonradan farkettim. Olurmu bizim iş 🙄
Turkpin.com Eşliğinde 400 x 5 RP Çekilişi
· 35 Yanıt · 9.4K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Gökhan Ünlü
Bu mesaj Pikachu rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hallederiz.Disaridayim suanda yazanlari yarin listeye gecerim.
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Beğendim kayıt oldum, dikkatsizlik eseri kayıt olurken girmem gereken referans kod kısmını sonradan farkettim. Olurmu bizim iş 🙄
Hallederiz.Disaridayim suanda yazanlari yarin listeye gecerim.
Silk fiyatları west için belirttiğin fiyattan değil bende de bu arada, daha pahalı 😜
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Silk ? West ? Lol ? Sro ? surprised1 scared1 makara:
Silk fiyatları west için belirttiğin fiyattan değil bende de bu arada, daha pahalı :P
😜
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildiSilk fiyatları west için belirttiğin fiyattan değil bende de bu arada, daha pahalı :P
😜

makara:
West silkroaddan bahsediyorum belki? 😁
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildiSilk fiyatları west için belirttiğin fiyattan değil bende de bu arada, daha pahalı :P
makara:
West silkroaddan bahsediyorum belki? 😁
Çekiliş ne zaman acaba
Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Arkadas begenenler begenmekten vazgecsin baska forumlara yaymistim nerdeyse hepsi ordan zaten ama konumu kapadilar.Onun çekiliş iptal.
Çekiliş ne zaman acaba
Çekiliş ne zaman acaba
Arkadas begenenler begenmekten vazgecsin baska forumlara yaymistim nerdeyse hepsi ordan zaten ama konumu kapadilar.Onun çekiliş iptal.
Bu mesaj NewJersey rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tercüme?
Tercüme?
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Beğenenlerin büyük bir çoğunluğu diğer forumlardanmış sanırım, oralarda da konuyu kapatmışlar bu yüzden çekiliş iptal olmuş. Benim anladığım bu 😄
Bu mesaj NewJersey rumuzlu uyeden alinti yapildiArkadas begenenler begenmekten vazgecsin baska forumlara yaymistim nerdeyse hepsi ordan zaten ama konumu kapadilar.Onun çekiliş iptal.
Tercüme?
Beğenenlerin büyük bir çoğunluğu diğer forumlardanmış sanırım, oralarda da konuyu kapatmışlar bu yüzden çekiliş iptal olmuş. Benim anladığım bu 😄
Beğendim,Kayıt Oldum. Yiğit Erdem
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Aynen oyle hacim dogru anlamissin 😄
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj NewJersey rumuzlu uyeden alinti yapildiArkadas begenenler begenmekten vazgecsin baska forumlara yaymistim nerdeyse hepsi ordan zaten ama konumu kapadilar.Onun çekiliş iptal.
Tercüme?
Beğenenlerin büyük bir çoğunluğu diğer forumlardanmış sanırım, oralarda da konuyu kapatmışlar bu yüzden çekiliş iptal olmuş. Benim anladığım bu :D
Aynen oyle hacim dogru anlamissin 😄
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Helal olsun lan. alkis:
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj NewJersey rumuzlu uyeden alinti yapildiArkadas begenenler begenmekten vazgecsin baska forumlara yaymistim nerdeyse hepsi ordan zaten ama konumu kapadilar.Onun çekiliş iptal.
Tercüme?
Beğenenlerin büyük bir çoğunluğu diğer forumlardanmış sanırım, oralarda da konuyu kapatmışlar bu yüzden çekiliş iptal olmuş. Benim anladığım bu :D
Helal olsun lan. alkis:
Beğendim kayıt oldum Özgür Özsoy
şaka lan 😁
şaka lan 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap