Diğer forumlarda gördüm, sanırım yeni açtığımız karakteri 4 lvl yaptıktan sonra clienti kapatıyoruz ve açar açmaz satın alma yerine tıklıyoruz ve bunu her tekrarladığımızda 400 rp geliyor 😆 😜
Buda forumdan bir konu ; http://na.leagueoflegends.com/board/sho ... ?t=3408814
400 RP Bugu
· 15 Yanıt · 6.8K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Denemek lazım 😜
Adam bunu düzeltin demiş, ne insanlar var la? 😄
düzeltildi.
düzeltildi.
LoL konusundayken hazır, bir şey sorayım: Kabiliyet puanları nasıl kaznaılıyor?
her level atladıkça 1 tane geliyor bildigim kadarıyla
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
masteryslerden bahsediyorsun sanırım türkçe ismini tam bilmiyorum, level atladıkça geliyor, istediğin kadar dizip bozabilirsin, rune sayfalari gibi değil
LoL konusundayken hazır, bir şey sorayım: Kabiliyet puanları nasıl kaznaılıyor?
masteryslerden bahsediyorsun sanırım türkçe ismini tam bilmiyorum, level atladıkça geliyor, istediğin kadar dizip bozabilirsin, rune sayfalari gibi değil
evet level başı 1.
bug report edenlere yüklü miktarda rp verdiklerini biliyorum bu yüzden report etmiştir.
bug report edenlere yüklü miktarda rp verdiklerini biliyorum bu yüzden report etmiştir.

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Oturup kasardı adam istediği kadar 400 400 ne gerek var 😄
evet level başı 1.
Oturup kasardı adam istediği kadar 400 400 ne gerek var 😄

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
herkes kasardı, işin sonunda biri report ettiğinde bug ile kazanılan tüm rpler giderdi adam da g*t gibi kalırdı. en iyisini yapmış. 😄
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildievet level başı 1.
Oturup kasardı adam istediği kadar 400 400 ne gerek var :D
herkes kasardı, işin sonunda biri report ettiğinde bug ile kazanılan tüm rpler giderdi adam da g*t gibi kalırdı. en iyisini yapmış. 😄

helal olsun! 😄
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildievet level başı 1.
Oturup kasardı adam istediği kadar 400 400 ne gerek var :D
herkes kasardı, işin sonunda biri report ettiğinde bug ile kazanılan tüm rpler giderdi adam da g*t gibi kalırdı. en iyisini yapmış. :D
helal olsun! 😄

Yok öyle bir şey ya deli gibi buglar report ettim, bazılarını kapatmadılar bile, diğerlerinde teşekkür edip geçtiler.Bkz: Eu West nickim Advancensar takımımın ismine bakın 😜
evet level başı 1.
Yok öyle bir şey ya deli gibi buglar report ettim, bazılarını kapatmadılar bile, diğerlerinde teşekkür edip geçtiler.Bkz: Eu West nickim Advancensar takımımın ismine bakın 😜
i am a good man
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
seasion 1 e girmeden önce öyleydi, şimdi bug çok büyük ve kimse tarafından fark edilmemiş olması lazım.
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildievet level başı 1.
Yok öyle bir şey ya deli gibi buglar report ettim, bazılarını kapatmadılar bile, diğerlerinde teşekkür edip geçtiler.Bkz: Eu West nickim Advancensar takımımın ismine bakın :P
seasion 1 e girmeden önce öyleydi, şimdi bug çok büyük ve kimse tarafından fark edilmemiş olması lazım.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap