Tvde biraz önce amansızca zap yaparken trt ekranına denk geldim.Daha önceki konumda belirtiğim gibi ücretsiz olacak.Yorumsuz adlı programda belirtiliyordu.
🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅
Kaynak
Türkiye Kupası Maçları Bedava(Kesin)
· 19 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Tvde biraz önce amansızca zap yaparken trt ekranına denk geldim.Daha önceki konumda belirtiğim gibi ücretsiz olacak.Yorumsuz adlı programda belirtiliyordu.
🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅
Kesin mi 😕
🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅
Kesin mi 😕
Trt resmi bi kanal asparagas haber yapıcak değil heralde
owww süper olurr valla
🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅
Kesin mi 😕
Trt resmi bi kanal asparagas haber yapıcak değil heralde
Yok yinede o haberi görmeden inanamam 😁
Öyle şey olmaz.400 milyon euro'lardan bahsediyorlar.Bedava? sanmam...
A
AbSoLuT_ZeRo
⭐ 19y
bencede adamlar 400 milyondan bahsediyo bedava olucağını hiç sanmıyorum..
Yalanmı söyleyecem 20:25 sıralarında gördüm isterseniz bugunun yayını bulun izleyin
Yalanmı söyleyecem 20:25 sıralarında gördüm isterseniz bugunun yayını bulun izleyin
Sen yalan söylüyorsun demiyoruz ki , ama yinede koyarsan iyi olur 😄
U
unforgotten
⭐ 17y
söyleyebilirler ama bunu yapacakları anlamına gelmez bu yüzden de kesin diyemeyiz.
Sen yalan söylüyorsun demiyoruz ki , ama yinede koyarsan iyi olur :D
Araitırıyorum şuan
Türkiye kupası maçları kesin olarak trtde lig maçları ocak ayı sonunda ihalede
kaynak:http://www.trt.net.tr/Haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=b6a0f581-6ebd-4388-b38a-806d09bf1346
kaynak:http://www.trt.net.tr/Haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=b6a0f581-6ebd-4388-b38a-806d09bf1346
trt3'de gösterdiler.tam 33 maç olacakmış.Hepside naklen ve şifresiz
Alt tarafı Türkiye kupası
TRT´yi avrupadan izleyenler yandı yine.. Maçlar tam başlarken sağolsun Türkiye Radyo Televizyon Kurumu şifreliyor yayını.. hani biz türk değiliz ya.. Milli maçları bile izleyemez olduk!
ohh eğer varsa öyle bşi kebapp 😄
bu daha başlangıç, trt lig tv'den de maçları alacak...
bu daha başlangıç, trt lig tv'den de maçları alacak...
Alsın da artık rahat rahat kendi evimiz de izleyelim. 🍿
Türkiye Radyo Televizyon Kurumu
Bundesliga,Türkiye kupası,Türkcell Süper Lig(future)
Elveda Lig TV
Bundesliga,Türkiye kupası,Türkcell Süper Lig(future)
Elveda Lig TV
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap