Icerige atla
Extraloob

Türk Dövüş Kulübü [ Türk Yapımı Online Oyun ]

· 18 Yanıt · 1.5K görüntüleme
18 Yanıt
K
KozmonoT ⭐ 19y
Pek grafik yok ama Türkler yapmış Twisted Evil
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Kanqa Sunu Nasıl Koyurdoun Videoyu O sekil Unutmusm
P
Pennywise ⭐ 19y
offf çok rezil bir oyun ya,türk yapımı bile olsa bümyem kaldıramaz valla Very Happy
B
BlackLighT ⭐ 19y
ateride mortal kombat oynarım daha iyi Mr. Green
K
Kanya OP ⭐ 18y
beyler eleştireceğinize destek versenize, oyun zaten daha demosunu bile çıkarmadı, neden dereyi görmeden paçaları sıvıyorsunuz ki ?
P
Pennywise ⭐ 19y

beyler eleştireceğinize destek versenize, oyun zaten daha demosunu bile çıkarmadı, neden dereyi görmeden paçaları sıvıyorsunuz ki ?

destek ver değil yalan söyle olacak o gliba,çünkü oyunun destek verilecek bi yanını göremedim,türk yapımıda olsa rezil bişe ama türk yapımı sonuçta bunada sükür kahvekeyfi
K
Kanya OP ⭐ 18y
Hadi Ozaman Seni Bekliyoruz, Her Türlü Kod Yardımında Bulunacağım, Grafikler Sana Ait.
P
Pennywise ⭐ 19y

Hadi Ozaman Seni Bekliyoruz, Her Türlü Kod Yardımında Bulunacağım, Grafikler Sana Ait.

ne alaka? Very Happy laf söylüyorsun madem daha iyisini yap mı demeye çalışıyorsun galiba Very Happy beğenmedim arkadaşım allah allah rezil bir oyun işte zorlamı,türk yapımı olması dışında bir artısı yok oyunun oke? Wink
J
Jigsaw ⭐ 19y
lol Ben de Tayyip Erdoğan'ı beğenmiyorum ama gidip seçimlere katılmıyorum, çok ilginç bir bağlantı kurmuşsun 2x2-5.. Sen restoranda yemeği beğenmeyince mutfağa da giriyorsundur..
D
DaHope ⭐ 19y
öle demeyin crysis gibi oyun mu var hemde made in türkish Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y

öle demeyin crysis gibi oyun mu var hemde made in türkish Mr. Green

O oyun EA Games tarafından yapılmıştır. Oyunu piyasaya süren ve sahipleri ise 3 Türk asıllı ortaktır. Yerli kardeşler yani. 3 Türk o oyunu yapmadı yani büyük bir ekip. Razz Oyunu bitirseydin creditslerde sadece 3 tane Türk ismi olduğunu görürdün.
D
DaHope ⭐ 19y
oynamadım ama güsel görüntüleri var Very Happy
K
Kanya OP ⭐ 18y

ne alaka? Very Happy laf söylüyorsun madem daha iyisini yap mı demeye çalışıyorsun galiba Very Happy beğenmedim arkadaşım allah allah rezil bir oyun işte zorlamı,türk yapımı olması dışında bir artısı yok oyunun oke? Wink

Türkiyede Oyun Sektörü Gelişmekde, Say Bakalım Şu Ana Kadar Çıkmış Türk Oyunlarını Bir Elin Parmakları Kadar, Eğer Bizde İstiyorsak Gelişmesini Daha Çok Destek Vermeliyiz Wink
P
Pennywise ⭐ 19y

Türkiyede Oyun Sektörü Gelişmekde, Say Bakalım Şu Ana Kadar Çıkmış Türk Oyunlarını Bir Elin Parmakları Kadar, Eğer Bizde İstiyorsak Gelişmesini Daha Çok Destek Vermeliyiz Wink

eleştirmeden destek olmaz,eleştireceksinki yanlışlar görülüp düzeltilsin Wink
K
Kanya OP ⭐ 18y
bende onu anlatmaya çalışıyorum ya, biz yardımcı olmazsak nasıl geliştirecekler Wink Wink
J
Jigsaw ⭐ 19y

bende onu anlatmaya çalışıyorum ya, biz yardımcı olmazsak nasıl geliştirecekler Wink Wink

Biz sponsor değiliz, oyuncuyuz. Eğer oyun yapamıyorlarsa girmeyiversinler sektöre. Muhabbet biraz daha uzarsa 2. banını yiyecekin tarafımdan, 2x2-5. Ve bu çok uzun olacak..
2
2x2+5 ⭐ 18y
suçum ne ki bana ban atıyorsun kafana göre ?

küfür etmedim, hakaret etmedim ?!??

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: