http://www.metin2.org/game_features.php
İşte Buradan Girip Oyunu Araştıra Bilirsiniz Resimler Normal Geldi Ben Üyelik Aldım İndiricem Denicem Belki Sro Gibi Çıkar Very Happy
Yeni Bir Türk Online Oyun Metin2
· 15 Yanıt · 1.8K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
bunu biliyorum
oynadın mı na sıl bişe
Dandik bişi oyunda ing ce konusmak yasak düzgün ekran kartı istiyor. BOss ları war Razz unique gibi canavar cıkartıyor 5-6 tane Razz sro ya benzemiyo ASLA gm ler lavuk un teki bu oyunda türk oyunu deil private tabir ettigimiz oyun türü. ing ce konustum diye ban almıstım Razz
olsun ben genede bi bakayım Very Happy
Dandik bişi oyunda ing ce konusmak yasak düzgün ekran kartı istiyor. BOss ları war Razz unique gibi canavar cıkartıyor 5-6 tane Razz sro ya benzemiyo ASLA gm ler lavuk un teki bu oyunda türk oyunu deil private tabir ettigimiz oyun türü. ing ce konustum diye ban almıstım Razz
tolga acıklamıs kısa ve öz anca bunu becerıyoz Sad
yani Türk Öğün Çalış Güven hesabı bizlerde yoq demi Very Happy
yani Türk Öğün Çalış Güven hesabı bizlerde yoq demi Very Happy
yok tolga o da değilde hanı en kral oyunu yapsak bıle bızım gm olan adamlar batırır o oyunu adam zevkıne önune gelenı banlar kafasına göre hıle hurda karıstırır vb....
onda bir şüphem yoq garanti %1000 Razz
vayy oyuna benim adımı vermişler...iyi iyi ama dandik oyun eueheueheueh Mr. Green
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !harcadınız iki dk de türkleri ya
harcadınız iki dk de türkleri ya
Biz niye harcayalım kendi kendilerini harcıyorlar zaten Cool
J
Jason Walker
⭐ 19y
iğrenç bi oyun indirmeyin boşuna bence
iğrenç bi oyun indirmeyin boşuna bence
o kadar da iğrenç değil ama bir süre sonra sıkılıyo insan Wink
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap