Icerige atla
Extraloob

Mount&Blade At&Kılıç Türk Yapımı Harika Oyun.

· 12 Yanıt · 1.5K görüntüleme
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y

[download]Mount&Blade 0.960 Full[/download]Oyun 153 Mb Büyüklüğünde
[download]Alternatif Link[/download]

Onemli Duyuru:

oyun sadece drictX 9 ,7 versıyonlarında calısmaktadır 10 ver. ile denedım çalısmıs ancak grafık hataları olmustur.

Oyun tamamen turkce ve TURK yapımıdır.
Onlıne degıldır.
OYUNU FULL OYNAMAK İÇİN:
Kişi: ee kardeş indirdim ama 6 lv a geldıgımde satın almam ıcın oyundan atıyor yıne gırıyorum hemen atıyor ne olacak sımdı paramı verecegım ?
Yok Canım onunda çaresini buldum. dosyayı Mount&Blade nın kurulu oldugu yerın ıcıne çıkartın ve gelen yerlere evet deyın ve sonuc olarak o dosyanın ıcıne baska bır clıent gelecek onla gırdıgınızde oyle bır hata almazsınız ancak eskı clıentle aynı hatayı alırsınız.

ARKADASLAR : Crack ve serıal paylasımı yasakmıs uyarı almadan edıtlıyeyım dedım yınede ulasmak ısteyenler google dan arastırarak ulasabılırler
12 Yanıt
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Oyun Cok Ufak boyutlu Ancak Gordugunuz Gıbı Grafıklerı Mukemmel Ustelık Yerli Malı TÜRK yapımı.
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
5 kişi bakmış 0 cevap 😞 arkadaslar yorum yazalım ozene bozene yaptım bu konuyu 😊
T
Torquel ⭐ 19y
Bir süre sonra internetten şifrelerini bulmuştum bu oyunun,ondan sonra sıkıyor.Ama at üstünde kosmak güzel bir his.
M
MaPaP4 ⭐ 19y
güzel eyw.
O
ozan160 ⭐ 19y
resilere bakınca çok dandik bi oyunmus anlıcan ben çbk sıkılırım bu oyundan oaylasım için saol ama
R
RoyalFlush ⭐ 19y
Öyle deme bir süre beni kitleyen yegane oyundur.
M
Bence Türk yapımı bir oyunsa eğer crack vermek etik değildir.
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
resilere bakınca çok dandik bi oyunmus anlıcan ben çbk sıkılırım bu oyundan oaylasım için saol ama

oyun cok dandık degıl
onemlı olan ıstedıgı kadar kotu olursa olsun zevk vermesıdır
bak knıght a bunun grafıklerı daha ıyı knıghttan vurusları daha ıyı ee nıye sence knıght daha cok oynanıyor tanıtım + zevk meselesı onun ıcın oyuna kotu deme lutfen
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
Bence Türk yapımı bir oyunsa eğer crack vermek etik değildir.

haklısın ama boyle olmazsa burda paylasamazdım 1 saate 6 lv a gelebılıyorsun sonra oyundan atınca 150 mb bosuna gıdecek bende paylasayım dedım etık bulmayan oyunu oynamak ıstıyorsa crack degılde ındırıp satında alabılır dıgerlerı ıcın sorun yok bence.
M
Anlayışınız için teşekkürler.
M
Macro ⭐ 19y
Oyun anladığım kadarıyla RPG yani massive Multiplayer değil tek başına Role Playinglerin zevksiz olduğunu düşünüyorum yinede teşekkürler. Ama bunda Ata bineceğime WoW da Koça binerim daha iyi 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: