Evet az önce bizimkiler Kavak Yelleri'ni izlerken yanlarına oturdum baktım 15-20 dk sonra birde ne göreyim? Şu Efe'ni abisi almış eline Docia yiyor.Neyse bunda ne gariplik var diğe soruyorsunuzdur herhalde , o tam docia'yı açarken karısı geliyor azıcık tartışıyorlar ve herifin karısına docia vermesiyle olay tatlıya bağlanıyor.Lakin tüm bunlar olurkende aşağıda Docia Reklamı geçiyor , kadın ve adam ''aaaa ne güzelmiş bu'' tarzı cümleler kuruyor.Aynı şey birkaç ay öncede başka bir dizide gözüme çarpmıştı.Genç çocuk eline Crax alıp tadı harika derken altta crax reklamı geçiyordu 😁 .Bunun gibi birçok örnek var.Ayrıca reklam süreleride ayrı bir konu.Kurtlar Vadisi 2 saat özet verikleri yetmezmiş gibi özette bile 15 dkda bir 10 dk'lık reklamlar alıyorlar.Ohannes diyorum başka birşey demiyorum 🙄 .Bknz: Abc , Fox(Usa) reklam süreleri yerinde , dünyayı sarsan diziler yapıyorlar.Bizdede 5 senedir kurtlar vadisi ırak'mış pusuymuş terörmüş salla gitsin.gif
Türk Dizileri ??
· 8 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
Kurtlar Vadisi'nde Muro; "gerekirse köye gider evlenir, devrimi ordan başlatırım" diyerek sinema filminin reklamını yapmıştı. 😜
Prison Break ve Heroes Dizilerini İzlemeye Başladıktan SOnra,En Sevdiğim 2 Dizi Olan Avrupa Yakası ve Kurtlar vadiside Dahil Olmak Üzere,Tüm Türk Dizilerinin Ne Kadar berbat Oldugunu Anladım.. 😐
M
Misproject
⭐ 19y
Kurtlar Vadisi'nde Muro; "gerekirse köye gider evlenir, devrimi ordan başlatırım" diyerek sinema filminin reklamını yapmıştı. :P
M
mrcowboy66
⭐ 18y
ben şu yaşıma geldim hayatımda kurtlar vadisi gibi dizi görmedim
türk dizileri hayatımda izledigim en saçma prodüksiyonlardan tüm türk dizileri saçma yabancı diziler ne güzel hiç sıkılmıyorsun ama türk dizileri hep aynı konuya deginiyor nefret ediyorum 4Ever yabancı diziler
M
MeraclituS
⭐ 19y
turk dizileri hep ayni konu uzerine ve hepside ayni bakis acisini yansitiyor
M
MrCrossover
⭐ 17y
turk dizileri hep ayni konu uzerine ve hepside ayni bakis acisini yansitiyor
Evet, doğru ama Arka Sıradakiler bu çizgiyi geçti 🎭
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap