Icerige atla
Extraloob

Türk Dizileri ??

· 8 Yanıt · 2.2K görüntüleme
W
Winterspring OP ⭐ 18y
Evet az önce bizimkiler Kavak Yelleri'ni izlerken yanlarına oturdum baktım 15-20 dk sonra birde ne göreyim? Şu Efe'ni abisi almış eline Docia yiyor.Neyse bunda ne gariplik var diğe soruyorsunuzdur herhalde , o tam docia'yı açarken karısı geliyor azıcık tartışıyorlar ve herifin karısına docia vermesiyle olay tatlıya bağlanıyor.Lakin tüm bunlar olurkende aşağıda Docia Reklamı geçiyor , kadın ve adam ''aaaa ne güzelmiş bu'' tarzı cümleler kuruyor.Aynı şey birkaç ay öncede başka bir dizide gözüme çarpmıştı.Genç çocuk eline Crax alıp tadı harika derken altta crax reklamı geçiyordu 😁 .Bunun gibi birçok örnek var.Ayrıca reklam süreleride ayrı bir konu.Kurtlar Vadisi 2 saat özet verikleri yetmezmiş gibi özette bile 15 dkda bir 10 dk'lık reklamlar alıyorlar.Ohannes diyorum başka birşey demiyorum 🙄 .Bknz: Abc , Fox(Usa) reklam süreleri yerinde , dünyayı sarsan diziler yapıyorlar.Bizdede 5 senedir kurtlar vadisi ırak'mış pusuymuş terörmüş salla gitsin.gif
8 Yanıt
A
Kurtlar Vadisi'nde Muro; "gerekirse köye gider evlenir, devrimi ordan başlatırım" diyerek sinema filminin reklamını yapmıştı. 😜
O
oGReGo ⭐ 19y
Prison Break ve Heroes Dizilerini İzlemeye Başladıktan SOnra,En Sevdiğim 2 Dizi Olan Avrupa Yakası ve Kurtlar vadiside Dahil Olmak Üzere,Tüm Türk Dizilerinin Ne Kadar berbat Oldugunu Anladım.. 😐
M
Misproject ⭐ 19y
Kurtlar Vadisi'nde Muro; "gerekirse köye gider evlenir, devrimi ordan başlatırım" diyerek sinema filminin reklamını yapmıştı. :P
M
mrcowboy66 ⭐ 18y
ben şu yaşıma geldim hayatımda kurtlar vadisi gibi dizi görmedim
A
Agilla ⭐ 18y
türk dizileri hayatımda izledigim en saçma prodüksiyonlardan tüm türk dizileri saçma yabancı diziler ne güzel hiç sıkılmıyorsun ama türk dizileri hep aynı konuya deginiyor nefret ediyorum 4Ever yabancı diziler
M
MeraclituS ⭐ 19y
turk dizileri hep ayni konu uzerine ve hepside ayni bakis acisini yansitiyor
M
turk dizileri hep ayni konu uzerine ve hepside ayni bakis acisini yansitiyor

Evet, doğru ama Arka Sıradakiler bu çizgiyi geçti 🎭

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: