Icerige atla
Extraloob

TTNET Upload hızını artırdı

· 11 Yanıt · 1.3K görüntüleme
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y
VDSL2 Hipernet paketi kullanıyorum 18 Nisan sabah 04:00 sularında yaptıkları bakım çalışmasında 4 mbps olan uploadı lütfedip 8mbps ye çıkarmışlar. Ama olsun bundan iyisi şamda kayısı dedirten bir mevzuudur.

dipnot: Türk Telekomun altyapısının kullanan tüm ISS lerin uploadı 8 olmuş.

11 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Hazirana kadar arttırmışlar. Süperonline'da yine aynı şekilde haziran'a kadar arttırmış ama 20 mbit yapmış onlar upload'ı.
Süperonline'ın hazirana kadar artması normalde Türk Telekom zaten gıdım gıdım hız vermiş, onu da geri alacak olması...
RanstaMonsta
Kalıcı olacak diye sevinmiştim, bi kere yüzümüz gülsün be 😄
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y

Hazirana kadar arttırmışlar. Süperonline'da yine aynı şekilde haziran'a kadar arttırmış ama 20 mbit yapmış onlar upload'ı.
Süperonline'ın hazirana kadar artması normalde Türk Telekom zaten gıdım gıdım hız vermiş, onu da geri alacak olması...

Umarım ISS ceoları komaya girerler komada ak sakallı dede uğrayıp Türkiye'ye niye zulüm ediyorsunuz verin düzgün interneti vermezseniz uyanamazsınız diye korkutur.
RanstaMonsta

Lanet olası ttnet..

41E7BED5-DC6E-45D0-8306-7586E8E13DA8.png

Benimkinin aynısı 😄
Hurley
Hurley ⭐ 13y
Vodafone net onuda yapmadı 😄

Burak Yoğun
Bende değişen pek bir şey yok 5'e yakın alıyordum hala aynı 💀
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Kablonet'te olan varsa şikayetvar'a şikayet yazıp, upload hızının artmasını isteyince sizi arayıp 10 mb upload hediye ediyorlarmış.
Barzo
Barzo OP ⭐ 19y

Kablonet'te olan varsa şikayetvar'a şikayet yazıp, upload hızının artmasını isteyince sizi arayıp 10 mb upload hediye ediyorlarmış.

nasıl yani 10 megabyte mı yoksa 10 mbps mi anlamadım 😄
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y

nasıl yani 10 megabyte mı yoksa 10 mbps mi anlamadım 😄

10 mbps'dir. 10 mb küfür etseler ana bacı daha iyi 😄
EXL | SRO | İŞKOLİK

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: