Icerige atla
Extraloob

Bir TTNET vakası ^^

· 41 Yanıt · 5.2K görüntüleme
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
SuperOnline olmanın avantajı 😎

- Resim Silinmiş.
41 Yanıt
D
DoNJuaN ⭐ 19y
şu anda felaket durumda oyun ama ttnt kaynaklı degil dandik joymax yüzünden..
J
Judas ⭐ 19y
bende en kısa zamanda geçmeyi düşünüyorum 😊
PS:ttnetten değilmiş yav bu oyunda var bişiler 😄 9 char dc 1 char ayakta kaldı 😆
L
LazyGamer ⭐ 16y
- Resim Silinmiş.

aynı olay banada oldu "Yaşasın ttnet 8mbit" 💃 💃
J
Jaws3r ⭐ 16y
şu anda felaket durumda oyun ama ttnt kaynaklı degil dandik joymax yüzünden..

herşeyi joymaxa atın zaten sizin netinizde bişey yok pff
S
smegols ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

aynı olay banada oldu "Yaşasın ttnet 8mbit" 💃 💃

alakası yok -.- en pahalısını kullanıyorum genede sorun bendede var -.-
Joymaxın Türkiye hatları çöktü, kesin bilerek yaptılar savaş akşamı -.-
J
Judas ⭐ 19y
evet ya savaş başlıcak sw göçtü giremiyom 8mbit kullanıyok aynı yine 😄
A
İnternet çok yavaş ya ben sro oynamıormda googleye 2 3 saniye geç bağlıyor siteler felan yavaşladı
S
smegols ⭐ 18y
evet ya savaş başlıcak sw göçtü giremiyom 8mbit kullanıyok aynı yine :D

bırak onu char 15 kez ölmüş bunun yüzünden -.-
yarına kadar çözmezlerse para getiren çok kullanıcıyı kaybederler.
N
Beyler sorun ttnet kaynaklı battnlenette normalde ~100 olan ping 8000 lere çıkıyor daral: sin:
SubDue
SubDue OP ⭐ 17y
Beyler sorun ttnet kaynaklı battnlenette normalde ~100 olan ping 8000 lere çıkıyor daral: sin:

Aynen oyun kurdum daha demin gelen yoktu summer7:
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
ttnetle bir alakası yok.sorun ttnette olsa download yapamazsınız,msn'den düşersiniz + bu kadar çabuk yorum yapamazsınız.girin başka bir online oyuna bakın dc oluyor mu göreceksiniz.ayrıca bu tür sorunlar tüm oyuncularda var size özel birşey değil.
Advance
Advance ⭐ 18y
ttnetle bir alakası yok.sorun ttnette olsa download yapamazsınız,msn'den düşersiniz + bu kadar çabuk yorum yapamazsınız.girin başka bir online oyuna bakın dc oluyor mu göreceksiniz.ayrıca bu tür sorunlar tüm oyuncularda var size özel birşey değil.

Sorun ttnetten point blankteydim onda da aynı şey oldu 😆
N

👍
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y

Sorun ttnetten point blankteydim onda da aynı şey oldu 😆

bende bir sorun yok 🍿
N
@SubDue
Hacım nick ne friend ekleyeyim
_
TTNET'te sorun yok gayet seri nette oyuna giremiyoz sro_client bekliyor öylece.
D
doomdays ⭐ 16y
TTNET yüzünden Hotan FW gitti :S
C
CapsLock ⭐ 19y

oynadıgım baska online oyundada su aynı sorun var ve tek bende degil forumunda bütün oyuncular şikayetci 👴
Temet Nosce
Zszc ile swsro vip e girilmiyor dc veriyor. Ttnette sorun var buyuk ihtimal.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: