Icerige atla
Extraloob

TTNET Fatura .

· 26 Yanıt · 3.4K görüntüleme
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Merhaba arkadaşlar bu ay ttnet normalde her ay 50 lira ödediğim faturamı 66 lira yapmış . herhalde bayram öncesi harçlığını fazla çıkarmak için sizin faturanızdada bi normallik varmı ?
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
26 Yanıt
Z
Zippy ⭐ 15y
Şu anda işlem yapamıyorum ama bulmuşlardır gene bişey.Benim tek sıkıntım AKK.Bu ay gene kontrole başladılar birkaç aydır rahattım ama en azından 3mb yapmışlar hız limitini
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
geçmiş olsun 😈
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
Şu anda işlem yapamıyorum ama bulmuşlardır gene bişey.Benim tek sıkıntım AKK.Bu ay gene kontrole başladılar birkaç aydır rahattım ama en azından 3mb yapmışlar hız limitini

kazığı yediğimiz gibi birde bu derdimiz var

geçmiş olsun 😈

Saol şekerim 😄
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
P
Phantoso ⭐ 18y
Diğer 2 faturayı zamanında ödemediysen gecikme bedelidir 😊
C
Crusade ⭐ 18y
Buna nerden bakabiliyoruz
Temet Nosce
Bana da 79 geldi geçen ay.
O
Onitsuka ⭐ 17y
Bana her zamanki fatura geldi valla 😊
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
60 TL'lik pakete düz 60 yazılmış ttnet benimle bayram kutlamayacak sanırım 🎅
C
Crusade ⭐ 18y
Yakında kapatırlar benim internetide sözde 8mbit kampanyali 12 ay 40 tl gelen paraya bak 😄 Sanırım şükretmeliyim

[uyari]Fatura noyu açık bıraktım isteyen ödeyebilir 😆[/uyari]
Z
Zippy ⭐ 15y
Bende baktım geçen ay 59 bu ay 61 lira 😄 2 lirayı ne için gömmüşler ki acaba 🤔
Collapse
Collapse ⭐ 16y
benim geçen ay 60.25ti bu ay 59.75 geldi geçen fazla aldığını bu ay eksik göndermiş 😄
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y
ttnetin ne yaptığı belli değil 😄 arıyorum müşteri hizmetlerini fakat açan yok :/
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
ttnetin ne yaptığı belli değil 😄 arıyorum müşteri hizmetlerini fakat açan yok :/

Büyüdünde fatura mı öder oldun len 😢 Kotamı aşar oldun hı lepistes , cricat ,çöpçü seni.Duygulandım şimdi beni iyi duygusuzz anlar disapprove
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y

Büyüdünde fatura mı öder oldun len 😢 Kotamı aşar oldun hı lepistes , cricat ,çöpçü seni.Duygulandım şimdi beni iyi duygusuzz anlar disapprove

lepistes 😆
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y

sen yaşıyonmu ya ❓ 😁 😁 😁
lemonade
lemonade ⭐ 17y

sen yaşıyonmu ya ❓ 😁 😁 😁

oO randevu var galiba bende varımm :p
Ufck
Ufck OP ⭐ 16y

Telefonla aradığımız gün`ü unutmamışsındır herhalde 😁
lemonade
lemonade ⭐ 17y

Telefonla aradığımız gün`ü unutmamışsındır herhalde 😁

Unuturmuyum eekd1

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: