Icerige atla
Extraloob

TTnet Fatura Hk.

· 10 Yanıt · 1.2K görüntüleme
C
CherryBrandy OP ⭐ 18y
#1
Okulum bittiğinden beri kullanmadığım internet üyeliğim var. Son 3 aydan bu yana hiç bir şekilde 1 bayt bile kullanım olmadı. Ben bunları ödemek zorunda mıyım ? Tüketici haklarına falan başvuru yapsam eğer bunların iptali olur mu? Ya da hukuki olarak itiraz etsem böyle bir hakkım var mı ? Çünkü hiç bir şekilde hizmet kullanımı olmadı . Benden o parayı almaları haksız kazanç sağlamaya girmez mi? 1 bayt bile kullanılmış olsa itiraz etmeyeceğim bile ama kullanmadığım bir şey için o parayı vermek istemiyorum.

Bu konuda ki haklarımı bilen arkadaşlar varsa yorum yapabilir, bilgilendirebilir mi acaba?
10 Yanıt
Temet Nosce
#2
Dondurduysan herhangi bir fatura gelmez. Ama dondurulmamış olan hattı 1 byte bile kullanmasan parasını ödersin. Bildiğim kadarıyla itiraz etsen bile lehine hiçbir madde yok
C
CherryBrandy OP ⭐ 18y
#3
Bu mesaj Temet Nosce rumuzlu uyeden alinti yapildi
Dondurduysan herhangi bir fatura gelmez. Ama dondurulmamış olan hattı 1 byte bile kullanmasan parasını ödersin. Bildiğim kadarıyla itiraz etsen bile lehine hiçbir madde yok

Yok arkadaş başka firma yok , kahretsin ki tek elden yürütüyorlar bütün işi. Hayır zoruma gidiyor bunlara bunun için para kaptırmak. Ondan düşünüyorum böyle.
A
#4
Kullandığın kadar öde tarifeleri mevcut. Onlara geçiş yaparak faturalarınızı hafifletebileceğinizi düşünüyorum.
S
seskes ⭐ 19y
#5
sanırım taahhüt yüzüden açık bırakmak zorunda kaldın, öyle ise ödemek mecburiyetindesin öyle değilse de niye açık :/
Temet Nosce
#6
Ben de fiber döşenmediği için tahaatsüz paket kullanıyorum her ay 70 TL vere vere kanser oldum. Aldığım hizmette berbat. Yeni pakete geçsem de 24 ay tahaattüt uygulanıyor.

Şu fiber her yere döşense de bu eziyetten kurtulsak. Keşke sende kullanmadığın zamanlar hattı durdursaydın şimdi boşa 3 aylık fatura ödeyeceksin. İhbarname falan mı geldi oradan mı anladın fatura yazıldığını?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
#7
Bosuna ugrasma hic bir turlu alamazsin. Zaten istedigin sey de mantikli degil.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Ufck
Ufck ⭐ 16y
#8
İmzaladığımız sözleşmelede neler yazıyor neler o yüzden itiraz etsende ordaki maddeyi gösterir sana
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
C
CherryBrandy OP ⭐ 18y
#9
Yok yani aktif olabilir ama hiç kullanılmadığı için her hangi bir yararı olur muydu bunun benim için diye sormak istedim. Genelde hiç kullanmadığın bir şeyi geri getirdiğinde iadesini yapıyorlar falan ya. Tabi bunlar esnaf ticareti. Bunlar soyguncu olunca işler başka oluyor. Neyse yarın gidip yatırayım bari. Salaklık bende ama sen niye iptal ettirmezsin ki arkadaş. Çok aptallığıma geldi. Ha bugün ha yarın derken gidemedim bir türlü. Yani ikamet etiğim yerde ttnet bayii olmadığından böyle bir şey olmuş oldu gitmek zor geldi 20tl verip. Şimdi 158TL fatura ödeyeceğiz havaya.
P
Presto ⭐ 12y
#10
ttnet pişmanlıktır.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: