M Milano OP ⭐ 18y 16 yil once #1 Tarife üstüne tarife, kampanya üstüne kampanya çıkartıp; faturalara ıvır-zıvır ekleyip, para kazanmayı bilen özel(leştirilmiş) kurum.ps: yine de kullanıyoruz 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
F FruitFly ⭐ 18y 16 yil once #2 Messengerde nicklerden düşmeyen FckTTNET ' in ilham kaynağı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #3 gelmiş geçmiş en rezil hizmeTT TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ImmorTaLGoD ⭐ 17y 16 yil once #4 Sabah 11'de aradığım 2 saat içinde geliyoruz diyen 3 gün gelmeyen interneTT TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AliceCullen ⭐ 17y 16 yil once #5 Gördüğüm en dandik hizmet der geçerim 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 16 yil once #6 Extraloob Forumlarında bile "TTNet'e Kafam Girsin" Fun Club'ını açtırmayı başaran şirket. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xplosive ⭐ 17y 16 yil once #7 Müşteri memnuniyetine 0 önem veren rezil, (sözüm ona) sakıncasız interneTT. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Infinity ⭐ 18y 16 yil once #8 türkiyenin en berbat interneTT'i. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kobe ⭐ 19y 16 yil once #9 Artık doğru düzgün bir tarafları olduğunu düşünmüyorum internet kesildikçe kesiliyor. Tarife değil kalite istiyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Toxicated ⭐ 18y 16 yil once #10 Benim bu yeni taşındığım evde TTnet çok iyi çalışıyor memnunum bayağa ama diğer evdeki durumu pertti ..Oyunda bile lagdan geçilmezken 8 charımdan birinde bile tık olmuyor nazar değmesin süper .. Şuanki durumuma dokunmasınlar valla .. 😆 EXL | SRO | İŞKOLİK TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil